Home / Nieuws / We Are All One, nieuw leven ingeblazen met steun van bekende vechters!

We Are All One, nieuw leven ingeblazen met steun van bekende vechters!

W.A.A.O. (We Are All One) ooit in het leven geroepen door de legendarische kickbokser Genki Sudo is terug. Sudo debuteerde in Ultimate Fighting Championship op UFC 38, tegenover Leigh Remedios. Sudo maakte zijn entree in een kimono en had een Tengu masker op. Hij won de partij en poseerde na afloop met een vlag van alle naties en toonde zijn slogan van “We Are All One” , zo werd W.A.A.O. geboren.

We Are All One, nieuw leven ingeblazen met steun van bekende vechters!
Bas Rutten & Chuck Lidell met W.A.A.O. shirt

Facebook

Hein van der Velden, neef van de Nederlandse UFC legende Bas Rutten richtte in navolging van Sudo een W.A.A.O. Facebook groep op, die in razendsnel tempo groeide in het aantal leden. Het doel van de groep was en is om te laten zien dat vechtsport verbroedert, een van de kenmerken van de groep waren de leden (van over de hele wereld), die poseerde met een zelfgeschreven “We Are All One” boodschap en deze foto’s deelden op de Facebook page van W.A.A.O., detail onder de leden waren ook een groot aantal bekende vechters.

Duane Ludwig (o.a Trainer van UFC kampioen TJ Dillashaw)

Terug

Het was een tijdje stil rondom W.A.A.O. maar de stroming want zo mogen wij het wel noemen is terug en nieuw leven ingeblazen, aangezien de vechtsport groeit en mensen graag hun ervaringen over vechtsport met elkaar delen een goede zaak. Om het hernieuwde initiatief kracht bij te zetten zijn al een aantal bekende vechters in een nieuw ontworpen W.A.A.O. T-shirt gespot. Wil je ook een W.A.A.O. T-shirt, en er mee op de foto en deze plaatsen op Facebook? Deze is online te verkrijgen via deze link.

Vechtsport verbroedert We Are All One tenslotte.

Bekijk ook

GLORY 60: Harut Grigorian geblesseerd, Vienot vs. Doumbe voor de weltergewicht titel

GLORY 60: Harut Grigorian zegt af, Vienot vs. Doumbe voor de weltergewicht titel

Het nieuws dat Harut Grigorian zijn titel niet zal verdedigen zaterdagavond in Lyon tijdens Glory ...