'Monster!' Rico flink afgebeuld door spierbonk Nieuws
Nieuws

'Monster!' Rico flink afgebeuld door spierbonk

'Monster!' Rico flink afgebeuld door spierbonk

Rico Verhoeven verblijft momenteel in de USA, naast dat hij gesprekken houdt over filmrollen traint de Glory kampioen zich een slag in de rondte. Vandaag poste de topatleet een foto en video met Simeon Panda die hij een waar training monster noemt.

Simeon Panda is een professionele bodybuilder, sportmodel en personal trainer uit Londen. Hij is een van de meest invloedrijke bodybuilders in de fitness wereld. Eerder kickbokste Verhoeven al met Panda maar werd dus onderhanden genomen in een fitness sessie. (Tekst loopt door onder video).

,,Bedankt voor een geweldige workout broer, voor mensen om te begrijpen hoe het voor mij was om een krachttraining te doen met Simeon Panda ………het voelde als een…een Rodeo… .Ja ik moest gewoon volhouden en genieten van de rit deze man is een freaking monster", schrijft Verhoeven op Instagram.

Vrienden

,,Hij liet me dumbells oppakken die ik nog nooit zo groot heb gezien. PS jullie begrijpen allemaal dat ik mijn shirt aanhield omdat Simeon mijn vriend is en ik niet wilde dat hij er klein uitzag….dat is wat vrienden doen om elkaars gevoelens niet te krenken. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws