Zorgen om Rico Verhoeven onterecht: 'Niets aan de hand' Nieuws
Nieuws

Zorgen om Rico Verhoeven onterecht: 'Niets aan de hand'

Zorgen om Rico Verhoeven onterecht: 'Niets aan de hand'
Zorgen om Rico Verhoeven onterecht: 'Niets aan de hand'

Meervoudig wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven staat meer dan ooit in de aandacht.

Afgelopen weken genoot de Nederlandse top kickbokser van een welverdiende vakantie met zijn gezin in Amerika. Via social media was dit allemaal te volgen, Verhoeven geeft graag een binnenkijkje in zijn leven binnen en buiten de ring.

Toch baarde de vakantie van de sympathieke vechter en in veler ogen ideale schoonzoon, een groot aantal van zijn fans zorgen. Zou de kampioen wel genoeg trainen of alleen maar van de zon genieten en Disneyland. Dat zou wel eens problemen kunnen geven voor zijn aanstaande gevecht tegen Badr Hari op 21 december aanstaande.

Gewoon door trainen

Zelfs boulevard blad de Prive dook er afgelopen week op, eerst melde deze dat er zorgen waren om de training discipline van Verhoeven, een dag later kwam deze er achter dat Verhoeven traint met een aantal toppers uit de sport. Niks aan de hand dus Verhoeven traint gewoon door.

Zo trainde Verhoeven met Simeon Panda het fitness idool, maar ook deelt hij de boksring met bekende vechtsport coryfeeën zoals Shad Gaspard, de Churchill Boxing Club in Santa Monica lijkt dan ook voorlopig even het thuis van Verhoeven, waarvan wij niet moeten vergeten dat hij altijd traint, waar dan ook met wie dan ook.

Dit bericht bekijken op Instagram

Got a good workout in with my man @frankgrillo1 ??

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) op

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws