Waarom trainde Jandino Asporaat mee bij The Colosseum in Utrecht? Nieuws
Nieuws

Waarom trainde Jandino Asporaat mee bij The Colosseum in Utrecht?

Waarom trainde Jandino Asporaat mee bij The Colosseum in Utrecht?

Speciale gast van vandaag was Jandino, zo melde MMA vechter Hubert Geven op zijn Facebook pagina.

Dat vechtsporten steeds populairder worden, en steeds meer geaccepteerd in de Nederland is al een tijd duidelijk. Maar het is altijd goed te zien dat bekende Nederlanders ook hun steentje bijdragen ter promotie van de vechtsport. Zo was Filemon Wesselink deze weg al ingegaan met zijn tv programma Filemon slaat door, waar hij trainde om uiteindelijk een echte kickboks wedstrijd te gaan doen. Echter kon hij zijn reis naar de ring niet afmaken, omdat hij er achter kwam dat hij zelf niet geschikt was voor de vechtsport. Op zich niets mis mee, beter jezelf kennen dan je laten kennen zeggen wij dan maar.

Foto: Facebook Hubert Geven
Foto: Facebook Hubert Geven

The Colosseum in Utrecht

Dat "The Colusseum" in Utrecht, een flinke opmars aan het maken is in de vechtsport wereld is top om te zien. Veel bekende vechtsporters trainen daar regelmatig in voorbereiding op toernooien en wedstrijden. Wat Jandino precies deed bij the Colosseum is niet helemaal duidelijk, wellicht een nieuw TV programma? Of gaat hij zelf de ring in?

Waarom trainde Jandino Asporaat mee bij The Colosseum in Utrecht?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws