Waarom 'The Rock' nooit in de UFC heeft gevochten! Nieuws
Nieuws

Waarom 'The Rock' nooit in de UFC heeft gevochten!

Waarom 'The Rock' nooit in de UFC heeft gevochten!

Dwayne Johnson, beter bekend als 'The Rock' werd van college football-speler tot WWE-superster en meer. Maar waarom heeft hij de UFC en MMA-vechten nooit geprobeerd?

Als je The Rock ziet, weet je dat je naar een topsporter kijkt. Hij speelde American Football voor de Miami Hurricanes. Werd beroemd als een professionele worstelaar die allerlei stunts en bewegingen en sprongen en gevaarlijke dingen deed.

Terwijl mensen zich afvragen wat als The Rock in de UFC zou hebben gevechten? Johnson vertelde UFC Live op ABC precies wat de situatie was. ,,Ze zouden denk ik mijn gezicht hebben ingeslagen en ik hou van mijn kaak waar hij is", zegt The Rock die dus liever niet toegetakeld werd.

Vechtmachine

Toch is Dwayne Johnson een reus van een vent. Met een lengte van 1,80 m en een gewicht van 130 kilo zou The Rock een formidabele zwaargewicht vechter zijn. De huidige UFC zwaargewicht kampioen bijvoorbeeld Francis Ngannou. Deze is 1.93 m en weegt 125 kilo schoon aan de haak. De Franse Kameroener is een vechtmachine en behield zaterdagavond zijn titel in een gevecht tegen Cyril Gane.

,,Het was leuk voor journalisten om scenario's te bedenken als ik aan UFC had deelgenomen in plaats van een carrière in WWE", aldus Johnson. ,,Er was een moment in 1997 dat ik serieus overwoog om naar Japan te gaan om te trainen als MMA-vechter en te vechten bij PRIDE. Als dat zo was geweest had The Rock wel eens tegenover Nederlander en UFC-legende Alistair Overeem kunnen komen te staan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws