'Vuilnis Promo!' McGregor pissed op de UFC Nieuws
Nieuws

'Vuilnis Promo!' McGregor pissed op de UFC

'Vuilnis Promo!' McGregor pissed op de UFC

In januari versloeg Poirier tijdens UFC 257 McGregor met een ongelooflijke schok. Toen, tijdens UFC 264 in juli, was het Poirier die McGregor opnieuw versloeg en de trilogie won met een score van 2-1. Het trilogie gevecht eindigde echter toen McGregor verloor via een gebroken been.

Schijtzakken

In de maanden daarna heeft McGregor duidelijk gemaakt dat hij de tweede overwinning van Poirier niet legitiem vindt. Dus toen de promovideo voor UFC 269 uitkwam en Poirier liet zien dat hij McGregor in elkaar sloeg, was de Ierse superster daar niet blij mee, en hij zorgde ervoor dat hij de UFC precies dat liet weten.

,,Is dit de enige video die jullie hebben gemaakt. Ik sta daar op een been, terwijl Poirier naar voren komt. Plak me in deze promo-video in de achtergrond, als een donkere, rijke en kwade schaduw", reageerde de Ier zwaar pissed.

Opnieuw knokken

McGregor is duidelijk niet blij dat de UFC zijn niet-successen gebruikt om de prestaties van Poirier te promoten, maar nogmaals, McGregor verloor twee keer van hem, dus je kunt de UFC niet kwalijk nemen dat deze de overwinningen van Poirier wilde promoten voor UFC 269.

Tegelijkertijd kun je McGregor niet kwalijk nemen dat hij boos was over de promo. Hoe dan ook, de rivaliteit tussen McGregor en Poirier is nog lang niet voorbij. Wanneer McGregor in 2022 terugkeert naar actieve competitie, zal de Ier op zoek zijn om een ​​gevecht met Poirier na te jagen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws