Vrouw slaat viezerik in elkaar! Baantje als MMA-vechter (video) Nieuws
Nieuws

Vrouw slaat viezerik in elkaar! Baantje als MMA-vechter (video)

Vrouw slaat viezerik in elkaar! Baantje als MMA-vechter (video)

Een medewerkster van een benzine station in Brazilië gaf een man die haar ongevraagd betaste een flink pak slaag. Dit levert de dame in kwestie een dikke aanbieding op van MMA-vechtsport organisatie Jungle Fight.

De viezerik dacht weg te komen met zijn onzedelijke gedrag maar had niet gerekend op Marian Damasio, (22) die hem letterlijk door het benzinestation sloeg. De video van het incident ging viraal en viel op bij Wallid Ismail de legendarische voormalige jiu-jitsu en MMA-vechter.

We gaan het doen

Walid nu een zakenman en eigenaar van Jungle Fight nodigt Damasio uit om voor zijn organisatie te komen vechten. ,,Dappere mensen verdienen het om in de spotlights te staan. Als ze wil, is ze al ingehuurd voor Jungle Fight", vertelde hij aan Extra.

Ondanks haar kordate optreden zegt Damasio dat ze nog nooit in haar leven een klap had uitgedeeld tot nu toe. Het resultaat was een gezwollen, paarse hand en gebroken nagels. ,,Ik hield altijd van vechten, ook jiu-jitsu maar ik hoefde nooit iemand te slaan. Ik ga zeker mee doen", zegt Damasio die de uitnodiging aanneemt van Walid.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws