Voormalig MMA-vechter en BJJ kampioen Ron 'Abongo' Humphrey overleden Nieuws
Nieuws

Voormalig MMA-vechter en BJJ kampioen Ron 'Abongo' Humphrey overleden

Voormalig MMA-vechter en BJJ kampioen Ron 'Abongo' Humphrey overleden
Voormalig MMA-vechter en BJJ kampioen Ron 'Abongo' Humphrey overleden

Ron 'Abongo' Humphrey is een week geleden op 41 jarige leeftijd overleden. De details van zijn overlijden werden niet openbaar gemaakt. Ook werd zijn dood om onbekende redenen stil gehouden.

De voormalige MMA-vechter en BJJ kampioen Ron 'Abongo' Humphrey overleed een week voor zijn promotie tot zwarte band in het Brazilian Jiu Jitsu.

De Strikeforce vechter (waar ook Nederlander Alistair Overeem vocht) stierf op 11 december volgens zijn overlijdensadvertentie. Hij trok zich terug uit pro MMA met een 7-3 record. Zijn laatste MMA-partij was tegen Ovince St. Preux in 2011, in een partij die Humphrey verloor.

Zwarte band

Humphrey was een BJJ bruine band onder Roberto Traven die van plan was om hem dit weekend naar zwarte band te promoveren, deze had zijn zwarte band al voor hem klaar liggen.

"Het is met pijn in mijn hart dat ik dit post. Ik stuurde je vorige week nog een sms mijn vriend omdat ik je zaterdag een zwarte band wilde aanbieden (je zwarte band lag voor je klaar). Maar om wat voor reden dan ook beantwoordde je mijn bericht niet. "

Pijnlijk

"En vandaag hoorde ik van je vrouw dat je bent overleden. Het is moeilijk te geloven dat je niet meer hier onder ons bent. Het is moeilijk voor me om te geloven dat ik je niet je welverdiende zwarte band kan geven. "

"Rust in vrede mijn vriend. Ik hou van je Abongo HUMPHREY, " poste Roberto Traven BJJ via Facebook

Abongo won onlangs in augustus de IBJJF World Jiu-Jitsu Championships in de bruine band ultra zware divisie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws