VOORBIJ: UFC-ster McGregor heeft zijn beste tijd gehad Nieuws
Nieuws

VOORBIJ: UFC-ster McGregor heeft zijn beste tijd gehad

VOORBIJ: UFC-ster McGregor heeft zijn beste tijd gehad

Kamaru Usman gelooft dat de beste dagen van Conor McGregor achter de rug zijn. Wat suggereert dat de voormalige UFC-kampioen in twee divisies nu slechts een "gewone vechter" is.

De UFC weltergewicht koning Usman werd meteen na zijn indrukwekkende overwinning op Jorge Masvidal belachelijk gemaakt door McGregor. De Ier beschuldigde Kamaru Usman ervan zijn stijl te 'kopiëren' en waarschuwde de kampioen weltergewicht dat hij te zijner tijd voor zijn titel zou komen.

Echter neemt Usman de Ierse ster niet serieus en vindt dat deze zijn beste tijd gehad heeft. ,,Hij is niet de kampioen Conor McGregor meer", zei Usman tegen ESPN). ,,Hij is niet de dubbele kampioen. Hij is die vent niet meer."

Gewone man

,,De oude Conor, de hongerige Conor, dat was de vechter die wij respecteerden. Niet dat we hem helemaal niet respecteren, hij is nog steeds een UFC-vechter, maar hij is gewoon een gewone vechter. " Op 10 juli keert McGregor terug in actie tegen Dustin Poirier in hun derde gevecht.

De Ier verliezen geleden tegen Nate Diaz, Khabib Nurmagomedov en in januari nog tegen Dustin Poirier. Ondertussen wacht Kamaru Usman momenteel op zijn volgende opdracht. Verwacht wordt dat hij Colby Covington in zijn volgende gevecht zal ontmoeten in een herkansing.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws