VOORBIJ: UFC-ster McGregor heeft zijn beste tijd gehad – Vechtsport Info
Home / Nieuws / VOORBIJ: UFC-ster McGregor heeft zijn beste tijd gehad

VOORBIJ: UFC-ster McGregor heeft zijn beste tijd gehad

UFC-ster McGregor heeft zijn beste tijd gehad

Kamaru Usman gelooft dat de beste dagen van Conor McGregor achter de rug zijn. Wat suggereert dat de voormalige UFC-kampioen in twee divisies nu slechts een “gewone vechter” is.

De UFC weltergewicht koning Usman werd meteen na zijn indrukwekkende overwinning op Jorge Masvidal belachelijk gemaakt door McGregor. De Ier beschuldigde Kamaru Usman ervan zijn stijl te ‘kopiëren’ en waarschuwde de kampioen weltergewicht dat hij te zijner tijd voor zijn titel zou komen.

Echter neemt Usman de Ierse ster niet serieus en vindt dat deze zijn beste tijd gehad heeft. ,,Hij is niet de kampioen Conor McGregor meer”, zei Usman tegen ESPN). ,,Hij is niet de dubbele kampioen. Hij is die vent niet meer.”

Gewone man

,,De oude Conor, de hongerige Conor, dat was de vechter die wij respecteerden. Niet dat we hem helemaal niet respecteren, hij is nog steeds een UFC-vechter, maar hij is gewoon een gewone vechter. ” Op 10 juli keert McGregor terug in actie tegen Dustin Poirier in hun derde gevecht.

De Ier verliezen geleden tegen Nate Diaz, Khabib Nurmagomedov en in januari nog tegen Dustin Poirier. Ondertussen wacht Kamaru Usman momenteel op zijn volgende opdracht. Verwacht wordt dat hij Colby Covington in zijn volgende gevecht zal ontmoeten in een herkansing.

Bekijk ook

Kickboksen: GLORY kijken via nieuw streaming platform

Glory gaat een samenwerking aan met een nieuwe online uitzendpartner.

Glory kickbokser best betaalde vechter met nieuw contract

Via Instagram melde de Canadees het nieuws

Glory: ‘Vergis je niet in Badr Hari’ (video)

Zal de nieuwe aanpak en training Badr terug brengen en zal hij de Pool vernietigen?

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page