Voetballer Neymar huurt UFC MMA Veteraan Nordine Taleb in als Bodyguard! Nieuws
Nieuws

Voetballer Neymar huurt UFC MMA Veteraan Nordine Taleb in als Bodyguard!

Voetballer Neymar huurt UFC MMA Veteraan Nordine Taleb in als Bodyguard!

Neymar huurt UFC Veteraan Nordine Taleb als Bodyguard in! De ex UFC Kampioen Nordine Taleb lijkt een potentieel lucratieve bijbaan te hebben gescoord, om maar even in voetbal termen te blijven.

Volgens verscheidene bronnen wordt de Frans - Canadese weltergewicht Nordine Taleb door de Braziliaanse voetbalster-superster Neymar ingehuurd als bodyguard. Neymar heeft onlangs een vijfjarige overeenkomst getekend met de voetbalclub Paris Saint-Germain voor een jaarlijks salaris van 53 miljoen dollar, waardoor hij de meest en best betaalde voetbalspeler ter wereld is.

Voetballer Neymar huurt UFC MMA Veteraan Nordine Taleb in als Bodyguard!

Lucratieve deals met Nike, Gillette, Panasonic en Beats by Dre

De voetbalster was zelfs duurder dan dat contract zou aangeven. Aangezien Parijs Saint-Germain ingestemd had met een overboekingsvergoeding van 263 miljoen dollar, moet men hem haast wel verplicht beveiligen. Daarnaast heeft hij deals met onder andere Nike, Gillette, Panasonic en Beats by Dre, om maar een paar te noemen.

Een van de meest ​​waardevolle mannen op aarde beschermen

Kortom, Taleb heeft de taak om een van de meest ​​waardevolle mannen op aarde te beschermen. Terwijl de vechter zijn rol niet formeel heeft aangekondigd, zette hij een foto van hem naast Neymar op zijn Instagram-account, en zowel The Sun en Bleacher Report hebben zijn nieuwe baan bevestigd.

Naast de UFC ook in Bellator gevochten

De 36-jarige Taleb heeft momenteel geen gevecht geboekt staan bij de UFC. Hij verscheen voor het eerst op UFC Fight Night 109, waar hij op 28 mei een overwinning tegen Oliver Enkamp op zijn naam schreef. De vertegenwoordiger van Tristar Gym is 5-2 heeft zijn UFC loopbaan afgesloten in Las Vegas op 13-4 met recht een mooie afsluiter van een professionele carrière. Dat omvat ook een drietal gevechten binnen Bellator MMA.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws