VIESPEUK: Prof MMA vechtster ramt potloodventer in elkaar Nieuws
Nieuws

VIESPEUK: Prof MMA vechtster ramt potloodventer in elkaar

VIESPEUK: Prof MMA vechtster ramt potloodventer in elkaar
VIESPEUK: Prof MMA vechtster ramt potloodventer in elkaar

Professionele MMA-vechter Maria Ribeiro hielp de Braziliaanse politie een man te arresteren.

De man die naar verluidt Ribeiro afgelopen zondagmiddag zijn geslachtsdelen te liet zien werd door de MMA-vechter overmeesterd. Ribeiro zat in een auto met twee andere vriendinnen in Sinop, Mato Grosso, Brazilië, toen de man op de fiets zich op straat aan hen bloot stelde.

'Ik sprong uit de auto en begon op blote voeten achter hem aan te rennen', zei ze. "Hij begon te schreeuwen dat hij onschuldig was, dat hij niets had gedaan, dat hij probeerde een stuk vlees uit zijn korte broek te halen. Ik sloeg hem neer."

Veel bloed

"Mijn vrienden hielden me vast toen hij bebloed op de vloer lag, dus we belden de politie en hij werd gearresteerd," zegt Ribeiro tegen Meridionalfm. Vervolgens werd de politie ingeschakeld die de man arresteerde. Ribeiro vecht voor de bekende Brave FC organisatie en heeft een aardig record.

De politie zegt dat de verdachte verklaarde dat hij zijn geslachtsdelen niet liet zien en dat hij een pakje vlees uit zijn broek haalde. Wellicht dat de man zich vergiste in zijn eigen saucijs?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws