Videobeelden beroving topbokser vrijgegeven: 'Onder schot gehouden' Nieuws
Nieuws

Videobeelden beroving topbokser vrijgegeven: 'Onder schot gehouden'

Videobeelden beroving topbokser vrijgegeven: 'Onder schot gehouden'

Er zijn beelden vrijgegeven van de angstaanjagende momenten in de aanloop naar het moment waarop topbokser Amir Khan onder schot werd beroofd.

De voormalige bokser en zijn vrouw, Faryal Makhdoom, staken de weg over in de wijk Leyton in Londen toen twee mannen verschenen en hen onder schot hielden.

Pistool

Er werd een pistool op Khan's gezicht gericht en hij kreeg de opdracht zijn horloge van € 71.000 te overhandigen. De politie kwam ter plaatse en zocht in de omgeving, maar de mannen waren al ontkomen in een vluchtauto.

Camerabeelden tonnen de brutale roof missen op straat. De clip toont een Mercedes-auto die haastig aan de kant van de straat stopt, voordat twee mannen naar buiten springen en de weg afstormen.

De 35-jarige Khan beweerde dat er met een pistool werd gezwaaid voordat zijn horloge werd gestolen.
Het stel had net het Sahara Grill-restaurant verlaten toen ze in een hinderlaag werden gelokt. Eerder op de dag was een foto van Khan met een fan online geplaatst, waarop duidelijk het flitsende horloge van de olympische medaillewinnaar te zien was.

Er wordt gevreesd dat hij een 'opzettelijk doelwit' zou kunnen zijn. ,,Deze hele aanval was 100% met voorbedachten rade. Ik was specifiek het doelwit, de overvallers wisten waar ik was en werden hierop geattendeerd door iemand die mijn bewegingen kende", zegt Khan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws