VIDEO: UFC vechter Mike Perry slaat bejaarde man knock-out
Home / Nieuws / VIDEO: UFC vechter Mike Perry slaat bejaarde man knock-out

VIDEO: UFC vechter Mike Perry slaat bejaarde man knock-out

Mike Perry was woensdag betrokken bij een bargevecht. De UFC vechter had ruzie met wat personen in een bar en sloeg een oudere man knock-out.

UFC-weltergewicht Mike Perry was naar verluidt betrokken bij een recent bargevecht dat werd vastgelegd op video en gepost op sociale media.Perry lijkt betrokken te raken bij een ruzie met iemand in de bar die ertoe leidt dat hij naar de uitgang loopt.

Zijn vriendin Latory Gonzalez dringt er bij Perry op aan om de bar te verlaten, maar hij weigert dit te doen en vraagt ​​de andere klanten of ze de politie willen bellen. Hij vraagt ​​een man of deze hem heeft aangeraakt, wat de man ontkent. Perry’s vriendin zegt dat hij hem juist probeerde te kalmeren.

Knock-out geslagen

Perry noemt de bejaarde man vervolgens een ‘dikke klootzak’ en ‘dik stuk stront’ en dan lijkt hij de man met een stoot te neer te slaan. Perry schreeuwt dan meerdere keren “back-up nigger” en schreeuwt veel meer. Vervolgens schreeuwt hij tegen zijn vriendin en zegt dat ze niet ‘aan zijn kant’ staat.

De politie bevestigde later dat het inderdaad om UFC-vechter Perry gaat. Hij wordt ervan beschuldigd 3 mensen te hebben aangevallen. Dat dit nog een staartje heeft voor Perry die recentelijk zijn wedstrijd nog won tegen Mickey Gall tijdens UFC on ESPN 12, staat buiten kijf. Via twitter reageerder Perry zelf op de video met “geen commentaar.”

Bekijk ook

Welterusten! Boksdebutant scoort ‘KO’ van het jaar (video)

Antoine Cobb scoorde in zijn eerste prof bokswedstrijd een dikke knock-out.

Tyson Fury’s volgende gevecht in de maak! ‘In maart de ring in’

Eerder deze maand heeft de Brit met succes zijn titel verdedigd tegen Deontay Wilder in hun derde ontmoeting.

UFC-ster McGregor! ‘Probleem is op te lossen’

De vechter heeft niet allen verstand van knokken

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page