VIDEO: UFC vechter Mike Perry slaat bejaarde man knock-out – Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO: UFC vechter Mike Perry slaat bejaarde man knock-out

VIDEO: UFC vechter Mike Perry slaat bejaarde man knock-out

Mike Perry was woensdag betrokken bij een bargevecht. De UFC vechter had ruzie met wat personen in een bar en sloeg een oudere man knock-out.

UFC-weltergewicht Mike Perry was naar verluidt betrokken bij een recent bargevecht dat werd vastgelegd op video en gepost op sociale media.Perry lijkt betrokken te raken bij een ruzie met iemand in de bar die ertoe leidt dat hij naar de uitgang loopt.

Zijn vriendin Latory Gonzalez dringt er bij Perry op aan om de bar te verlaten, maar hij weigert dit te doen en vraagt ​​de andere klanten of ze de politie willen bellen. Hij vraagt ​​een man of deze hem heeft aangeraakt, wat de man ontkent. Perry’s vriendin zegt dat hij hem juist probeerde te kalmeren.

Knock-out geslagen

Perry noemt de bejaarde man vervolgens een ‘dikke klootzak’ en ‘dik stuk stront’ en dan lijkt hij de man met een stoot te neer te slaan. Perry schreeuwt dan meerdere keren “back-up nigger” en schreeuwt veel meer. Vervolgens schreeuwt hij tegen zijn vriendin en zegt dat ze niet ‘aan zijn kant’ staat.

De politie bevestigde later dat het inderdaad om UFC-vechter Perry gaat. Hij wordt ervan beschuldigd 3 mensen te hebben aangevallen. Dat dit nog een staartje heeft voor Perry die recentelijk zijn wedstrijd nog won tegen Mickey Gall tijdens UFC on ESPN 12, staat buiten kijf. Via twitter reageerder Perry zelf op de video met “geen commentaar.”

Bekijk ook

Conor McGregor ziet aankoop Manchester United wel zitten

Gisteren vielen de ideeën in het water voor een Europese Super League, de voetbalfans zien het niet zitten.

Vechtbaas: Alvarez (37) vs. De la Hoya (48) ‘reële mogelijkheid’

Eddie Alvarez vs. Oscar de la Hoya is “een reële mogelijkheid”, bevestigt ONE Championship baas ...

Jonge Marokkaanse boksers spoorloos verdwenen in Polen

Het is eerder voorgekomen dat Marokkaanse atleten een reis naar Polen gebruikte om in Europa een verblijf te zoeken.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page