Vriendin in de hoek brengt UFC vechter Mike Perry geluk – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Vriendin in de hoek brengt UFC vechter Mike Perry geluk

Vriendin in de hoek brengt UFC vechter Mike Perry geluk

Vriendin in de hoek brengt UFC vechter Mike Perry geluk

UFC vechter Mike Perry is terug, en dat heeft hij ook te danken aan zijn vriendin die hem bijstond in zijn hoek zaterdagnacht.

Mike Perry UFC-weltergewicht pakte een beslissingsoverwinning op Mickey Gall in het co-main event van de UFC van zaterdag op ESPN 12. Vooraf had Perry al aangekondigd alleen zijn vriend in de rechtershoek toe te staan. En het bracht de excentrieke vechter veel geluk.

Alleen mijn meissie

Ondanks dat hem werd gevraagd hoe hij serieus de strijd aanging, had Perry een van de betere prestaties van zijn carrière. De eerste ronde was de meeste close ronde van het gevecht. Zowel Gall als Perry kwamen goed uit de verf. Maar het leek erop dat Gall de betere vechter was. Perry kreeg een late takedown, maar het was duidelijk dat Gall de meeste schade had aangericht.

Vanaf dat moment was het allemaal Perry in de tweede en derde ronde. Perry gingen met Gall naarde grond en sloeg er flink op los. Perry behaalde verschillende takedowns in de tweede en derde ronde en landde solide ground-and-pound en bezette dominante posities.

Weg met de belasting

Met de overwinning brak Perry een negatief record met twee gevechten waarbij critici zijn kunnen in twijfel trokken. In een zij Perry na het gevecht dat hij naar Zuid-Florida wilde verhuizen om een ​​trainingskamp te zoeken waarin hij zich kan vestigen en zich kan voorbereiden op zijn toekomstige gevechten.

Ook gaf Perry een flinke sneer naar de Amerikaanse belastingdienst, die volgens hem onterecht geld innen bij vechters. “Ik ga het gesprek met hen aan, het kan niet zo zijn dat ik meer moet betalen dan ik verdien,”zei Perry. Met zijn winst op Gall zal Perry door willen stoten in de UFC-weltergewicht divisie en een gevecht aangaan met Darren Till.

Bekijk ook

Verraadt van Macho Man Randy Savage Zorgde Voor carrière Switch Jerry Lawler

De spanning was echter zo hoog dat er niet langer genoeg ruimte meer was voor beiden

McGregor zegt zoontje (3) kind terug te slaan, boze reacties ouders

Conor McGregor ligt onder vuur door een video die hij online plaatste

🎥 MMA-debuut topbokser Claressa Shields op 10 juni

Shields topbokser en de regerend WBC en WBO licht middengewicht kampioen, is klaar voor haar eerste MMA-wedstrijd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page