Video: Tayfun Ozcan klaar voor Fight League 7 Nieuws
Nieuws

Video: Tayfun Ozcan klaar voor Fight League 7

Video: Tayfun Ozcan klaar voor Fight League 7

Unieke kijk in de voorbereiding van Tayfun Ozcan voor Fight League 7

Op 5 augustus staat Fight League 7 gepland in een wel heel unieke maar super mooie locatie namelijk in Tanger (Marokko). Het evenement ook wel bekend onder de naam The Grand Prix King Mohammed VI belooft een waar spektakel te worden met een range aan bekende vechters en opkomend talent. Dat dit evenement veel bezoekers zal trekken niet alleen uit Marokko maar ook Nederland staat buiten kijf.

Fight League promoot haar event op zeer goede wijze en plaatste een video van een de vechters die zijn opwachting maakt, Tayfun Ozcan en geeft ons zo een unieke kijk in zijn voorbereiding. de video maakt maar weer eens duidelijk dat je er veel voor moet doen en laten om een ware kampoen te worden. Respect voor vechters als Tayfun Ozcan die het er voor over hebben om op top niveau te willen presteren.

Ismael Lazaar kwam ook even langs

In de video is te zien hoe Tayfun Ozcan zichzelf voorbereidt niet alleen met trainen maar er ook een strikt dieet op na houdt, zelfs Ismael Lazaar (Enfusion Heavyweight World Title winnaar) komt even langs om zijn kookkunsten te proeven. Lazaar die recentelijk nog tegen Rico Verhoeven in de ring stond is een van de beste zwaargewichten en zal zeker op de achtergrond zijn tips en tricks delen met Ozcan.

Super gevechten op Fight League 7

  • HOOFD GEVECHT: HAMICHA MEZOUARI TEGEN THONGCHAI
  • CO HOOFD GEVECHT: TAYFUN ÖZCAN vs ILYAS CHAKIR
  • CO HOOFD GEVECHT: WALID HAMID vs REDOUANE LAGHA

DIVERSE SUPERFIGHTS met Hicham Achalhi, Romano Bakboord, Morade Laaroussi, Tarik Lyachat Ertugrul Bayrak, Mika Tahitu en nog veel meer!

Er zijn nog tickets verkrijgbaar voor Vught League 7

Aangezien het event zeer dichtbij is maar er nog tickets verkrijgbaar zijn is dit je kans om niet alleen dit super event mee te maken, maar wellicht er een vakantie in het mooie Marokko aan vast te knopen. Ga naar de site van Fight League en bestel je kaarten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws