VIDEO | Sprakeloos: Tito Ortiz mocht overwinning op Chuck Liddell 'niet' vieren Nieuws
Nieuws

VIDEO | Sprakeloos: Tito Ortiz mocht overwinning op Chuck Liddell 'niet' vieren

VIDEO | Sprakeloos: Tito Ortiz mocht overwinning op Chuck Liddell 'niet' vieren
VIDEO | Sprakeloos: Tito Ortiz mocht overwinning op Chuck Liddell 'niet' vieren

Gisteravond, in de hoofdpartij van de allereerste MMA-show georganiseerd door Golden Boy Promotions, werd Tito Ortiz verboden een overwinning op collega Chuck Liddell te vieren. Althans de officials deden een poging.

Kort nadat Tito Ortiz Chuck Liddell in de eerste ronde uitschakelde, begon hij aan zijn klassieke overwinningsritueel, waarin hij doet alsof hij het lichaam van zijn tegenstander begraaft. Dit is een viering waar de meeste langdurige MMA-fans heel vertrouwd mee zijn, zoals we Ortiz vaak hebben zien doen in de loop van zijn carrière.

De officials die zaterdagavond voor Golden Boy MMA aan het werk waren, leken echter geen idee te hebben wat Tito Ortiz aan het doen was, of ze wilden niet dat hij het deed.

Laatste gevecht

Toen Ortiz zijn overwinningsviering begon, werd hij overspoeld door een groep ambtenaren die probeerden dit te onderbreken. Dit was zijn laatste gevecht en hij kon het niet goed vieren zonder onderbroken te worden.

Het feit dat de officials ter plekke probeerden om Tito Ortiz zijn ritueel na het verslaan van Chuck Liddell te laten uitvoeren, is des te meer ongelukkig door het feit dat Ortiz na het gevecht aangaf met pensioen te gaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws