Video: Real Live Soap Geordie Shore Ster Beruchte MMA Vechter - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Video: Real Live Soap Geordie Shore Ster Beruchte MMA Vechter

Video: Real Live Soap Geordie Shore Ster Beruchte MMA Vechter

Real Live Soap ster Geordie Shore-ster Aaron Chalmers goed in kooivechten: tegenstander na 30 sec knock-out!

Wel eens van de real live soap serie “Gordie shore” gehoord? Geordie Shore is een Britse reality-tv-serie uitgezonden op MTV. Gebaseerd in Newcastle upon Tyne, de eerste uitzending was op 24 mei 2011, en is de Britse versie van de Amerikaanse show Jersey Shore. “Geordie” is de regionale bijnaam en het dialect dat wordt gegeven aan de mensen van het Tyneside-gebied in Noord-Oost Engeland, en is nauw verbonden met de stad Newcastle en zijn omgeving waar de show zich afspeelt. Desondanks omvat de show castleden uit verschillende delen van Noord-Oost-Engeland en een uit Italië.

MMA vechter Aaron Chalmers

Aaron Chalmers is een van de spelers in Gordie Shore maar wist je dat hij ook een MMA vechter van formaat is? Wellicht niet, maar de man is wel lelijk capabel in de mixed martial arts. Versierd met ontzettend veel tatoeages, is hij een opvallende verschijning in de ring en daarbuiten. Afgelopen vrijdag versloeg hij  in de BAMMA 31 (British Association of Mixed Martial Arts) zijn tegenstander Alex Thompson. Deze slog hij al na 30 seconden knockout. eerder dit jaar deed hij al hetzelfde met Greg Jenkins.

Ongeslagen status

Door zijn overwinning op Alex Thompson behoudt Chalmers zijn ongeslagen status: 2-0. Alhoewel 2-0 wellicht een klein recordje lijkt kan dit wel een indicatie zijn voor de toekomst want als hij zijn overwinning pad doorzet kan hij zomaar hoog eindigen. Bekijk de video om de knock out te bekijken.

 

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page