Video Politieachtervolging UFC-ster McGregor: 'In de val gelokt' Nieuws
Nieuws

Video Politieachtervolging UFC-ster McGregor: 'In de val gelokt'

Video Politieachtervolging UFC-ster McGregor: 'In de val gelokt'

Conor McGregor heeft videobeelden geretweet waarop te zien is hoe hij door de politie wordt aangehouden. Volgens het commentaar bij de video werd de UFC-vechter in de val gelokt.

Voormalige UFC-kampioen McGregor heeft videobeelden geretweet waarin te zien is dat hij achtervolgt wordt door de Ierse Politie (Garda. red). De 33-jarige McGregor zag zijn Bentley Continental GT, ter waarde van naar schatting € 170.000, dinsdag tijdelijk in beslag genomen door de politie.

De dikke bak werd later teruggegeven aan zijn bezit nadat hij op borgtocht was vrijgelaten. “Mijn reet te hard rijden. In de val gelokt door de Politie", aldus een McGregor-fan op Twitter die de video plaatste. The Irish Independent meldt dat McGregor, de voormalige UFC-kampioen vedergewicht en lichtgewicht, een lange geschiedenis van verkeersovertredingen heeft die al enkele jaren teruggaat.

Meerdere overtredingen

In de rechtbank werd onthuld dat "McGregor 18 eerdere veroordelingen heeft gehad, voornamelijk voor verkeersovertredingen, maar één voor mishandeling die schade veroorzaakt en voor overtredingen van de openbare orde die een aantal jaren teruggaat."

McGregor heeft niet meer gevochten sinds afgelopen juli, toen hij zijn been brak tegen Dustin Poirier in hun trilogiegevecht op UFC 264. Sindsdien heeft hij meer dan 20 pond spiermassa opgebouwd en wil hij graag terugkeren naar de Octagon op weltergewicht. De Ier pleit voor een titelkans tegen Kamaru Usman.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws