VIDEO: Paddy Pimblett imponeert in zijn lichtgewichtdebuut bij Cage Warriors 90 Nieuws
Nieuws

VIDEO: Paddy Pimblett imponeert in zijn lichtgewichtdebuut bij Cage Warriors 90

VIDEO: Paddy Pimblett imponeert in zijn lichtgewichtdebuut bij Cage Warriors 90

Paddy Pimblett laat zien waar hij echt van gemaakt is en imponeert bij zijn lichtgewicht debuut bij Cage Warriors 90.

Pimblett, die zijn vedergewicht titel bij Cage Warriors vorig jaar verloor aan Nar Narimani, nam de sfeer op terwijl hij naar buiten liep door de uitzinnige menigte in de Liverpool Echo Arena. Zijn tegenstander, Alexis Savvidis, leek in de minderheid als de twee de laatste instructies van de scheidsrechter tot zich namen, en de strijd op gang kwam.

Spannende eerste ronde

Pimblett zocht al vroeg naar een enkel been, maar toen hij op zoek was naar de takedown draaide Savvidis de positie om en werkte hij zich bovenop. Een reeks overgangen vond plaats toen de twee vechters probeerden hun positie op de grond te bepalen. Pimblett zocht naar een hielhaak, maar Savvidis draaide de positie om en probeerde een eigen haak toe te passen. Een andere reeks overgangen vonden plaats en uiteindelijk nam het gevecht een wending met Pimblett die begon met stoten. Savvidis deed er goed aan om de positie om te keren en bedreigde Pimblett met een kimura-poging maar Pimblett wist die uit te komen.

Pimblett wil tegen Soren Bak voor de lichtgewicht titel van Cage Warriors

Savvidis zocht in het begin naar een opening en lijkt naar een takedown op zoek te zijn, maar Pimblett verandert prachtig in een driehoek op weg naar beneden en past een armbar toe. Wat een afwerking en prestatie van Pimblett.Nadat hij zijn hand had opgeheven, prees Pimblett Savvidis voor zijn sterkte. "Ik dacht dat het makkelijker zou gaan". "Ik dacht niet dat zijn worsteltechniek niet ergens in de buurt van mijn niveau was." "Dit is het beste van de wereld", zei Pimblett over de menigte van de Liverpool Echo Arena.

Vervolgens daagde hij Soren Bak voor de lichtgewicht titel van Cage Warriors bij Cage Warriors 93.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws