Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC: Germaine de Randamie is terug met verdiende overwinning

UFC: Germaine de Randamie is terug met verdiende overwinning

Germaine de Randamie met de dood bedreigd
Youtube

Na twee jaar afwezigheid is Germaine de Randamie er in geslaagd succesvol terug te keren naar de UFC-kooi. Met het verslaan van Raquel Pennington laat de Utrechtse zien dat zij nog steeds niet afgeschreven is.

De fans van De Randamie zagen een actie volle wedstrijd waarin de Nederlandse alle rondes overheerste. De Amerikaanse had niet echt een antwoord op de aanvallen van De Randamie. UFC Fight Night 139 markeert met de overwinning van De Randamie op Pennington de terugkomst van de gedreven vechter.

Titel kwijt

De Randamie werd zwaar bekritiseerd door het weigeren te vechten tegen Cris Cyborg die eerder gesnapt was op het gebruik van stimulerende middelen. Dit koste De Randamie haar titel. Een hand operatie gooide ook roet in het eten voor een snelle terugkeer naar de UFC.

Echter liet zij zien helemaal terug te zijn door Penningron te verslaan in de thuisstad van haar tegenstander. Dit is de vierde overwinning voor De Randamie, die twee jaar uit de roulatie was. Met deze zege markeert en claimt zij opnieuw haar territorium binnen de UFC.

 

Bekijk ook

MMA-kampioen opgepakt voor ‘bizarre’ moord in nachtclub

Vadim Olenchik, een Oekraïense MMA-kampioen, is afgelopen week opgepakt in Sint-Petersburg wegens de vermeende moord ...

UFC kampioen Daniel Cormier maakt opmerkelijke carrière stap

UFC: MMA-champ Daniel Cormier trekt pensioen plannen in

Vorig jaar kondigde Daniel Cormier aan dat hij graag zou stoppen bij de UFC en ...

Man op straat krijgt pak slaag van MMA-vechter (video)

Er zijn enkele vrij duidelijke waarschuwingssignalen van buitenaf dat het geen goed idee is om ...