Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC: Germaine de Randamie is terug met verdiende overwinning

UFC: Germaine de Randamie is terug met verdiende overwinning

Germaine de Randamie met de dood bedreigd
Youtube

Na twee jaar afwezigheid is Germaine de Randamie er in geslaagd succesvol terug te keren naar de UFC-kooi. Met het verslaan van Raquel Pennington laat de Utrechtse zien dat zij nog steeds niet afgeschreven is.

De fans van De Randamie zagen een actie volle wedstrijd waarin de Nederlandse alle rondes overheerste. De Amerikaanse had niet echt een antwoord op de aanvallen van De Randamie. UFC Fight Night 139 markeert met de overwinning van De Randamie op Pennington de terugkomst van de gedreven vechter.

Titel kwijt

De Randamie werd zwaar bekritiseerd door het weigeren te vechten tegen Cris Cyborg die eerder gesnapt was op het gebruik van stimulerende middelen. Dit koste De Randamie haar titel. Een hand operatie gooide ook roet in het eten voor een snelle terugkeer naar de UFC.

Echter liet zij zien helemaal terug te zijn door Penningron te verslaan in de thuisstad van haar tegenstander. Dit is de vierde overwinning voor De Randamie, die twee jaar uit de roulatie was. Met deze zege markeert en claimt zij opnieuw haar territorium binnen de UFC.

 

Bekijk ook

MMA-vechter ‘breekt arm’ maar pakt toch wereldtitel

De Engelse MMA-vechter Ben Rees vocht zaterdagavond tijdens Raged UK MMA 10, brak zijn arm maar werd toch wereldkampioen.

Connor McGregor belooft scherper en sneller terug te komen in 2018

Conor McGregor in onderhandeling met UFC over nieuwe deal

Volgens ESPN's Ariel Helwani is Conor McGregor momenteel bezig met een terugkeer naar de UFC in de late zomer of vroege herfst.

Afvaller: UFC ontslaat te dikke MMA-vechter

Afvaller: UFC ontslaat te dikke MMA-vechter

REGIO NIEUWS UITGELICHT