VIDEO: Knokpartij in parkeergarage loopt fataal af Nieuws
Nieuws

VIDEO: Knokpartij in parkeergarage loopt fataal af

VIDEO: Knokpartij in parkeergarage loopt fataal af
VIDEO: Knokpartij in parkeergarage loopt fataal af

Iemand uitdagen tot een gevecht lijkt simpeler dan het is, zeker als je een getraind persoon tegenover je krijgt. De heren in onderstaande video kregen het met elkaar aan de stok en besloten hun geschil uit te vechten in een parkeergarage.

Je ziet steeds vaker filmpjes opduiken van personen die openlijk met elkaar de strijd aangaan. Veelal worden deze als vermakelijk gezien maar kunnen ernstige gevolgen hebben. Niet altijd ziet men de verliezer weer opstaan na het einde van een clash.

Zo ook de kale man in de video die de aanval inzet op wat lijkt een in BJJ of MMA getrainde jongeman. Deze voert eerst een low-kick uit op zijn aanvaller in een poging deze te stoppen, die echter snel weer opstaat en de aanval opnieuw inzet.

Beton veert niet mee

Het slachtoffer van de aanval probeert de man tot andere gedachten te brengen, deze lijkt niet te willen luistern en valt weer aan. Hij wordt echter opgetild in wat lijkt een perfect uitgevoerde dropdown maar komt op zijn hoofd terecht op de betonnen vloer en blijft roerloos liggen. Wat zou er van de man geworden zijn?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws