Video: Karma is a Bitch, denk na voor je iemand uitdaagt! Nieuws
Nieuws

Video: Karma is a Bitch, denk na voor je iemand uitdaagt!

Video: Karma is a Bitch, denk na voor je iemand uitdaagt!

Wat zou er gebeuren als je iedereen uitdaagt om te vechten, en je denkt zelf dat je de beste bent?

Wij kregen onderstaand filmpje toegezonden door een van onze trouwe tipgevers, en wij waren verbaast over wat wij zagen. In het filmpje is te zien hoe een slungelige uitziende jongeman allerlei personen uitdaagt om met hem te sparren, en als men dan toehapt mept hij er als een losgeslagen molen op los. Echter krijgt hij later een koekje van eigen deeg, als iemand hem in de ring zet om tegen een andere knaap te vechten.

Weglopen is geen optie vriend

Wat grappig is om te zien, is dat hij echt letterlijk een koekje van eigen deeg krijgt. Hij laat zijn tegenstanders niet met rust, ook niet als zij proberen weg te lopen blijft hij op hen in slaan. Echter de jongen in de ring is net even een traptrede te hoog voor hem. Hij probeert de ring uit te sluipen maar die vlieger gaat niet op. Het gevecht gaat verder in de gym waar de boksring is geplaatst. En wat er dan gebeurt, kijk zelf maar eens....... en onthoudt, denk na voor je opschept over je vecht kwaliteiten! Je weet nooit wie je afstraft!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws