Video Kamikaze MMA van Tarek Hussein gaat viraal op social media Nieuws
Nieuws

Video Kamikaze MMA van Tarek Hussein gaat viraal op social media

Video Kamikaze MMA van Tarek Hussein gaat viraal op social media

Dat Tarek Hussein over speciale vecht technieken beschikt is te zien in de video die de afgelopen dagen viraal ging op social media.

Tarek Hussein beoefend al zijn leven lang vechtsporten en is geboren in Washington DC hij is van halve Egyptische en halve Chinese afkomst. Tarek begon vechtsporten te studeren op 4-jarige leeftijd bij de beste Egyptische kampioenen en meesters. Sindsdien heeft Tarek de ranglijsten van Black Black Belt behaald in tal van Martial Arts-disciplines en is hij een van de jongste ontvangers die wordt opgenomen in tal van Martial Arts Hall of Fames in de VS. Ook is hij de grondlegger van het zogenaamde Kamikaze MMA. De onderstaande video was een hele hit op social media de afgelopen dagen.

Brute old school-training sessies in Egypte

Tarek crediteert zijn vechtpsort-vaardigheid voor de ietwat rigoureuze brute old school-training sessies die hij heeft doorstaan ​​in Egypte. Een voormalig Full Contact-kampioen in Egypte en in Amerika heeft Tarek op nationaal en internationaal niveau deelgenomen aan wedstrijden op kampioenschappen, junior Olympische Spelen, Pan-Amerikaanse kampioenschappen en staatskampioenschappen, en won talloze toernooien tijdens zijn wedstrijdcarrière. Onlangs reisde Tarek rond de wereld met het instrueren van seminars in Full Contact Fighting, waaronder landen als Egypte, Frankrijk en Noorwegen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws