Video Jamal Ben Saddik: Gevecht Badr Hari en Rico Verhoeven komt snel! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Video Jamal Ben Saddik: Gevecht Badr Hari en Rico Verhoeven komt snel!

Video Jamal Ben Saddik: Gevecht Badr Hari en Rico Verhoeven komt snel!

Gisteren nam Jamal Ben Saddik plaats aan de tafel bij ZIggo Sport Peptalk, Gevecht Badr Hari en Rico Verhoeven komt snel!

In het praat programma geleid door Jack Van Gelder Peptalk wat te zien is op Ziggo Sport was een van de gasten Jamal Ben Saddik. Er werden hem vragen gesteld over zijn partij tegen Rico Verhoeven, zijn toekomst in de ring, en wanneer hij verwachte dat Rico Verhoeven tegen Badr Hari de ring in zou gaan.

Video Jamal Ben Saddik: Gevecht Badr Hari en Rico Verhoeven komt snel!
Foto: Peptalk

Mijn hoofd wilde verder maar mijn lichaam wilde niet meewerken, zei Ben Saddik

Laten wij voorop stellen dat het een goed signaal is dat vechters als Jamal Ben Saddik aan het woord komen, zeker voor de promotie van de vechtsport, al eerder vorige week was Rico Verhoeven te gast bij Peptalk. Ook hem werden verschillende vragen gesteld, wie bied programma’s gezien heeft zal constateren dat de vechters op sommige punten op één lijn zaten wat het gevecht tussen hun beiden aanging. Echter liet Ben Saddik gisteren doorschemeren dat hij Rico toch echt even van zijn voetstuk schudde door het felle begin van de partij, ook gaf hij toe dat zijn lichaam niet verder wilde, maar in zijn hoofd was hij nog niet klaar met Rico.

Gevecht Badr Hari en Rico Verhoeven komt snel

Natuurlijk werd de vraag gesteld wie Ben Saddik als zijn volgende tegenstander zag, de naam Badr Hari viel en het bleek dat het team rondom Ben Saddik er klaar voor was om in maart tegen Badr de ring in te gaan. Echter kwam daar geen uitsluitsel over, en is Hesdy Gerges degene die de eerste van een aantal gevechten die Badr Hari zal vechten binnen Glory mee af mag trappen. Op de Vraag of Ben Saddik een gevecht van Badr Hari tegen Rico Verhoeven verwachtte was hij duidelijk, dat gevecht komt er, en sneller dan het eind van het jaar.

Wordt Badr Hari de nieuwe kampioen en ambassadeur van Glory?

Mocht het zo zijn dat het gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven eerder plaats vindt dan de door een ieder gedachte eindejaar clash (Colission part?), zal dit dan betekenen dat bij winst van Badr hij de kaarten kan schudden binnen Glory? Feit is dat Rico Verhoeven op het ogenblik de absolute kampioen en ambassadeur is van Glory, maar dat neemt niet weg dat een man als Badr hem niet van de troon zou kunnen stoten. Als dit wel gebeurt zal dit heel veel betekenen voor het kickboksen binnen, maar ook buiten Nederland, en hebben wij niet geleerd om de underdog niet te onderschatten? En vergeet niet dat Badr Hari een schare fans en volgers heeft die wereldwijd verspreid zijn. Wij gaan het zien, voorlopig zal een aanstaande cash tussen Badr en Verhoeven een tijd lang de gemoederen bezig gaan houden.

 

Bekijk ook

Proud Boy mept knuppelende Antifa onderuit! ‘Superheld?’ (video)

Tijdens een demonstratie werd een van

'Puur racisme!' Boksicoon Mayweather als een hond behandeld

‘Puur racisme!’ Boksicoon Mayweather als een hond behandeld

Floyd Mayweather heeft de klus geklaard

ZIEN! Maryna Moroz 1e UFC-vechtster in Playboy: 'Kan niet wachten'

ZIEN! 1e UFC-vechtster in Playboy: ‘Kan niet wachten’

De Oekraïense MMA-vechtster is hiermee de eerste

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page