VIDEO: Hesdy Gerges, ik zal in maart winnen van Badr Hari Nieuws
Nieuws

VIDEO: Hesdy Gerges, ik zal in maart winnen van Badr Hari

VIDEO: Hesdy Gerges, ik zal in maart winnen van Badr Hari

Gisteren was Hesdy Gerges te gast bij Ziggo Peptalk en deelde zijn mening over zijn aanstaande partij tegen Badr Hari

Zich besteed steeds vaker aandacht aan de vechtsport in Nederland, zo waren eerder Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik al te gast, op zich een goede ontwikkelingen want het wordt tijd dat nog meer erkenning krijgt in Nederland, Maar even terug naar Hesdy, in het tafel gesprek werd er even terug gegrepen naar zijn verleden als voetballer. Ook werd er in een terugblik verwezen naar de eerste keer dat Hesdy in de ring stond tegen Badr Hari (2010), en die partij won doordat Badr Hari tegen een diskwalificatie aanliep, dat was bij de organisatie "it's Showtime".

Geen opwarmertje voor Badr Hari

Georges ziet de partij niet als opwarmertje maar eerder als een vervolg op de in zijn ogen onafgemaakte partij van 2010. Hij heeft zichzelf dan ook gemeld voor de partij, er zijn er namelijk niet veel die tegen Badr Hari de ring in durven, Gerges dus wel. Voor het publiek wordt het een grote partij om te zien, voor Gerges is het gewoon weer een wedstrijd als alle anderen. Ook vindt hij het mooi dat Badr zijn rentree tegen hem wil maken, ook dit getuigt weer eens van het onderlinge respect voor elkaar.

Ik ben de absolute top zegt Gerges

Op de vraag of hij de partij ziet als een weg naar de absolute top is Gerges duidelijk, "ik ben de absolute top"." Ik vecht een aantal partijen per jaar en als je er dan nekel verliest heb je snel een slecht jaar", in totaal heeft hij 80 partijen gevochten en waarvan de meeste gewonnen dus dan mag je iemand zeker een absolute topper noemen. Hij noemt Badr ook een topper, en dat is wat het publiek zien wil twee toppers in de ring. Jack van Gelder stelde de vraag of de partij wellicht beïnvloed kan zijn zodat Badr moet winnen. Daar is hij duidelijk over, nee we gaan gewoon knallen.

VIDEO: Hesdy Gerges, ik zal in maart winnen van Badr Hari
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws