VIDEO | GLORY Kickboxing Zwaargewicht Toernooi Op Komst! Nieuws
Nieuws

VIDEO | GLORY Kickboxing Zwaargewicht Toernooi Op Komst!

VIDEO | GLORY Kickboxing Zwaargewicht Toernooi Op Komst!

VIDEO | GLORY Kickboxing Zwaargewicht Toernooi Op Komst!

Cor Hemmers; wij hebben de zwaargewichten voor een dergelijk toernooi

In een video van GLORY die gisteren het daglicht zag hint Cor Hemmers op een toernooi tussen de zwaargewichten uit de GLORY stal. Hij noemt namen als een Jamal Ben Saddik, Guto Inocente, D'Angelo Marshall, Badr Hari en natuurlijk de onbetwiste wereldkampioen zwaargewicht van GLORY, Rico Verhoeven.

Top 10 selectie van de beste zwaargewichten

"Ik denk dat we er dichtbij een top 10 selectie van zwaargewichten zijn, en het is tijd om na te denken al deze vechters tegenover elkaar te zetten, en wordt het tijd serieus na te denken over een zwaargewicht toernooi," Aldus Hemmers. Of het toernooi er daadwerkelijk komt is dus nog even afwachten, dat het een toevoeging zou zijn voor GLORY en haar fans is een feit, en het past ook wel in de huidige aanpak van de organisatie,

Zwaargewicht toernooi verdeeld over het jaar

Als het zwaargewicht toernooi er komt zou dit verdeeld kunnen worden over de verschillende events die GLORY wereldwijd houdt. Zo houdt je het ook spannend voor de fans en zullen de zalen ongetwijfeld goed gevuld zijn. Dan rest nog de vraag in welke vorm het toernooi gebracht zal gaan worden, zal men de huidige populaire acht mans formule gaan aanhouden, zal er eerst een aantal kwalificatie gevechten zijn? Welke vechters ziet u graag mee doen aan een dergelijk toernooi?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws