Video: Eyevan Danenberg uit Hoorn vecht zaterdag op Glory 45 Amsterdam! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Video: Eyevan Danenberg uit Hoorn vecht zaterdag op Glory 45 Amsterdam!

Video: Eyevan Danenberg uit Hoorn vecht zaterdag op Glory 45 Amsterdam!

Aanstaande zaterdag vindt in de Sporthallen Zuid Amsterdam, het prestigieuze Glory 45 toernooi plaats.

Vechten op Glory is geen kattenpis, daar moet je heel wat voor in je mars hebben. Kickbokser Eyevan Danenberg uit Hoorn treed aan op dit toernooi, waar onder andere Rico Verhoeven een van de bekendste wereldkampioenen is. “Ik voel me goed, ik ben in vorm en alles gaat zoals het moet gaan”, zegt hij.

Geen makkelijke weg

Dat de weg naar Glory geen gemakkelijke is mag duidelijk zijn, ook Eyevan heeft dit persoonlijk ervaren. Hij heeft een tijdje in een dip gezeten maar is daar nu uit gekomen. Hij traint weer volop, en is klaar voor dit grote toernooi! Hoorn is overigens een broedplaats voor goede vechters, zo komt meervoudig wereldkampioen Ernesto Hoost ook uit Hoorn. Die een jarenlange triomftocht in de K1 heeft doorgemaakt.

Eerste debuut ook in Amsterdam

Danenberg vocht al eerder in Amsterdam voor Glory, dit heeft zo zijn voordelen het is dichtbij zijn woonplaats Hoorn, dus er zullen veel mensen komen kijken. Danenberg vecht tegen de Braziliaanse Uega, deze is nog niet echt bekend in het kickboks circuit. Hij maakt met dit gevecht zij debuut op Glory. Danenberg heeft zijn tegenstander goed bestudeerd, om te zien hoe hij in ring zich gedraagt. Ik weet dat ik hem kan hebben, hij gaat het moeilijk krijgen, zegt Danenberg vastbesloten.

 

Bekijk ook

100.000 extra voor Anderson Silva na falen Julio Cesar Chavez Jr

Anderson Silva (46) mag 100.000 dollar extra bijschrijven zonder er maar iets voor te hebben hoeven doen

Voormalig UFC-kampioen Rashad Evans (41) maakt rentree

Voormalig UFC-kampioen Rashad Evans breekt zijn pensioen af, vertelde zijn manager, Ali Abdelaziz gisteren, aan ESPN's Brett Okamoto.

VIDEO: Vechter neer na dodelijke elleboog en knie

Boksen met de blote vuist is inmiddels al geen unicum meer, MMA-vechten zonder handschoenen wel.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page