Video: Eyevan Danenberg uit Hoorn vecht zaterdag op Glory 45 Amsterdam! Nieuws
Nieuws

Video: Eyevan Danenberg uit Hoorn vecht zaterdag op Glory 45 Amsterdam!

Video: Eyevan Danenberg uit Hoorn vecht zaterdag op Glory 45 Amsterdam!

Aanstaande zaterdag vindt in de Sporthallen Zuid Amsterdam, het prestigieuze Glory 45 toernooi plaats.

Vechten op Glory is geen kattenpis, daar moet je heel wat voor in je mars hebben. Kickbokser Eyevan Danenberg uit Hoorn treed aan op dit toernooi, waar onder andere Rico Verhoeven een van de bekendste wereldkampioenen is. "Ik voel me goed, ik ben in vorm en alles gaat zoals het moet gaan", zegt hij.

Geen makkelijke weg

Dat de weg naar Glory geen gemakkelijke is mag duidelijk zijn, ook Eyevan heeft dit persoonlijk ervaren. Hij heeft een tijdje in een dip gezeten maar is daar nu uit gekomen. Hij traint weer volop, en is klaar voor dit grote toernooi! Hoorn is overigens een broedplaats voor goede vechters, zo komt meervoudig wereldkampioen Ernesto Hoost ook uit Hoorn. Die een jarenlange triomftocht in de K1 heeft doorgemaakt.

Eerste debuut ook in Amsterdam

Danenberg vocht al eerder in Amsterdam voor Glory, dit heeft zo zijn voordelen het is dichtbij zijn woonplaats Hoorn, dus er zullen veel mensen komen kijken. Danenberg vecht tegen de Braziliaanse Uega, deze is nog niet echt bekend in het kickboks circuit. Hij maakt met dit gevecht zij debuut op Glory. Danenberg heeft zijn tegenstander goed bestudeerd, om te zien hoe hij in ring zich gedraagt. Ik weet dat ik hem kan hebben, hij gaat het moeilijk krijgen, zegt Danenberg vastbesloten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws