VIDEO: Ex Harry Potter acteur nu beruchte MMA vechter Nieuws
Nieuws

VIDEO: Ex Harry Potter acteur nu beruchte MMA vechter

VIDEO: Ex Harry Potter acteur nu beruchte MMA vechter

Gregory Goyle heeft een lange weg afgelegd sinds Hogwarts!

Josh Herdman, de acteur die Draco Malfoy's rechterhand, Gregory Goyle speelde in alle acht Harry Potter-films, maakte zijn amateur debuut al in april 2016 als MMA-kooivechter en versloeg zijn Poolse tegenstander Janusz Walachowski in het stadspaviljoen in Londen. "Ik heb bijna vijf jaar traditionele Japanse jujitsu getraind en een zwarte band verworven," vertelde Herdman, 28, aan de U.K.'s Mirror destijds. "Het is rauw, opwindend en onvoorspelbaar, ik vind het interessanter dan boksen, hoewel ik de schoonheid en de kunst van het boksen wel waardeer." Het was ook logisch om naar MMA te gaan vanwege mijn jujitsu-training. "

Nooit gevochten op de set van Harry Potter

Herdman heeft zijn liefde voor acteren niet verloren, maar hij vergeleek het met "het spelen van de loterij voor de kost." Hij vertelde de Mirror dat hij nog steeds een agent heeft en gaat voor audities. Herdman ziet niet dat hij als een MMA-vechter kan vechten, en tegelijkertijd kan acteren, "zover een carrièrewijziging", zei hij, en merkte op dat hij "gepassioneerd is over zowel acteren als vechten". Over vechten gesproken, heeft Herdman ooit wat gehad met de andere Harry Potter-kinderen? "Nee, we hebben het allemaal redelijk goed gedaan," vertelde hij Addicted OTR in een pre-fight interview. "Jamie [Waylett, die Vincent Crabbe speelde] en ik mochten elkaar niet in het begin, maar tegen het einde was hij waarschijnlijk een van mijn beste vrienden op de set." Hij is echt een grappige kerel, hij is ook een goede rapper. "

Die Hogwarts-leerlingen hebben allerlei talenten, nietwaar?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws