Video: Eerste beelden van MMA-film met UFC legende James McSweeney vrijgegeven Nieuws
Nieuws

Video: Eerste beelden van MMA-film met UFC legende James McSweeney vrijgegeven

Video: Eerste beelden van MMA-film met UFC legende James McSweeney vrijgegeven
Video: Eerste beelden van MMA-film met UFC legende James McSweeney vrijgegeven

De film Sangkar gaat over het personage Adam, gespeeld door Zul Ariffin, die traint om een ​​top MMA-vechter te worden. Wanneer de tragedie toeslaat, wordt hij gedwongen om zijn positie als vechtsporter te heroverwegen.

Andere castleden zijn Remy Ishak die een mede MMA-vechter speelt, Mira Filzah en Aman Graseka vervullen ook rollen.

"Ik kreeg de kans om deze film te maken, omdat ik in staat ben om de elementen van actie en emotioneel aspect samen te voegen," vertelde regisseur Kabir Bhatia tijdens een interview in Kuala Lumpur over de film.

Experts

De filmmaker rekruteerde een ​​aantal echte MMA-vechters om ervoor te zorgen dat hij authentieke vechtscènes kan repliceren voor de film.

MMA-vechter Saiful Reza werd ingeschakeld om de scènes te choreograferen en de acteurs te trainen. Daarbovenop zal Sangkar ook een cameo van de Britse MMA-ster James McSweeney bevatten.

Samensmelten

"Het is ook een film over twee complexe personages en hun diepgaande effect op elkaar. Mijn benadering van het maken van films zal altijd hetzelfde zijn, en dat is om relaties te concentreren als het hart en de ziel van de film, "vervolgt Kabir Bhatia.

Sangkar wordt volgend jaar mei uitgebracht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws