Video: 'Dit is pas knokken, vechtsporters zijn er niks bij' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Video: ‘Dit is pas knokken, vechtsporters zijn er niks bij’

Video: ‘Dit is pas knokken, vechtsporters zijn er niks bij’

Wie denkt dat alleen vechtsporters een partijtje kunnen knokken heeft het mis. Ijshockeyers kunnen er ook wat van. Dat blijkt wel uit de wedstrijd tussen New York Rangers en Washington Capitals van afgelopen maandag.

Wat veel leken niet weten is dat IJshockey spelers buiten het seizoen om aan vechtsporten doen, vooral MMA is populair, maar ook kickboksen staat op het lijstje. Tijdens de wedstrijd gisteren bleek dat een paar opgewonden standjes er vol voor gingen.

Lekker rammen

De aanvaller van de Capitals, Tom Wilson, ging er flink op los wat ertoe leidde dat Rangers-ster Artemi Panarin geblesseerd raakte en uitgesloten werd voor het seizoen. Dit leverde Wilson bijna een schorsing op schorsing maar werd vervangen door een andere straf, wat veel hockeyfans verraste. In plaats daarvan kreeg hij een boete van $ 5000.

Meerdere spelers kregen straffen voor het massa gevecht, want er braken drie afzonderlijke gevechten tegelijkertijd uit. Zoals de commentatoren al zeiden; ‘Dit is pas knokken, vechtsporters zijn er niks bij’

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page