Video: 'Dit is pas knokken, vechtsporters zijn er niks bij' Nieuws
Nieuws

Video: 'Dit is pas knokken, vechtsporters zijn er niks bij'

Video: 'Dit is pas knokken, vechtsporters zijn er niks bij'

Wie denkt dat alleen vechtsporters een partijtje kunnen knokken heeft het mis. Ijshockeyers kunnen er ook wat van. Dat blijkt wel uit de wedstrijd tussen New York Rangers en Washington Capitals van afgelopen maandag.

Wat veel leken niet weten is dat IJshockey spelers buiten het seizoen om aan vechtsporten doen, vooral MMA is populair, maar ook kickboksen staat op het lijstje. Tijdens de wedstrijd gisteren bleek dat een paar opgewonden standjes er vol voor gingen.

Lekker rammen

De aanvaller van de Capitals, Tom Wilson, ging er flink op los wat ertoe leidde dat Rangers-ster Artemi Panarin geblesseerd raakte en uitgesloten werd voor het seizoen. Dit leverde Wilson bijna een schorsing op schorsing maar werd vervangen door een andere straf, wat veel hockeyfans verraste. In plaats daarvan kreeg hij een boete van $ 5000.

STEUN ONS MET NIEUWS MAKEN > KLIK

Meerdere spelers kregen straffen voor het massa gevecht, want er braken drie afzonderlijke gevechten tegelijkertijd uit. Zoals de commentatoren al zeiden; 'Dit is pas knokken, vechtsporters zijn er niks bij'

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws