VIDEO: Dit gebeurt er als je eet en traint als Conor McGregor – Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO: Dit gebeurt er als je eet en traint als Conor McGregor

VIDEO: Dit gebeurt er als je eet en traint als Conor McGregor

Er wel eens over nagedacht wat er zou gebeuren als je traint en eet als je favoriete sporter. Zou het lukken het te evenaren?

YouTuber Jesse James West nam het eiwitrijke dieet en het intensieve trainingsregime van de MMA-vechter Conor McGregor over. Hij wilde ervaren hoe het is om te eten als een van zijn idolen. West deed al eerder een zelfde experiment met de eet en trainingsregimes van filmster Chris Hemsworth en bodybuilding legende Arnold Schwarzenegger.

Om te ervaren hoe McGregor traint en eet, nam West de gewoontes van de Ier over. Een van de sleutels tot MMA is flexibiliteit, dus West begint met rekken om 7 uur ’s ochtends. Hij gaat dan op pad voor een ochtendrun. Dan nuttige hij de eerste maaltijd van de dag: gerookte zalm, roerei, boerenkool en kerstomaatjes, in totaal 561 calorieën.

Moordende training

“Vandaag ga ik een van Conor’s slankere diëten volgen”, zegt West. “Dit is zijn Sirtfood-dieet … Eiwitrijk, vetrijk is een trend bij professionele atleten.” Kort daarna gaat hij zitten voor zijn pre-workout maaltijd: yoghurt, koffie en amandelen (162 calorieën). Voordat hij 5 seconden maximale inspanning op de hometrainer geeft, gevolgd door 3 volle minuten.

“Dit is zo veel moeilijker dan het lijkt”, zegt hij. “Ik kan niet ademen, mijn benen staan ​​in brand.” Dan gaat hij over op de roeitrainer, stoeit met gewichten en voordat hij weer gaat eten doet hij nog even enkele push-ups. “Een geweldige training”, zegt hij. “Dat was moordend.” West legde zijn ervaringen vast video om te laten zien wat en topatleet moet doen en vooral laten.

Bekijk ook

Vechtbaas: Alvarez (37) vs. De la Hoya (48) ‘reële mogelijkheid’

Eddie Alvarez vs. Oscar de la Hoya is “een reële mogelijkheid”, bevestigt ONE Championship baas ...

Jonge Marokkaanse boksers spoorloos verdwenen in Polen

Het is eerder voorgekomen dat Marokkaanse atleten een reis naar Polen gebruikte om in Europa een verblijf te zoeken.

Sportscholen nog steeds niet open na versoepelen maatregelen

De sport blijft voorlopig het haasje, wanneer hier verlichting komt is niet duidelijk.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page