Conor McGregor bevestigt terugkeer naar de UFC (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor bevestigt terugkeer naar de UFC (video)

Conor McGregor bevestigt terugkeer naar de UFC (video)

Conor McGregor bevestigt terugkeer naar de UFC (video)

UFC-Ster Conor McGregor lijkt zijn zinnen te hebben gezet op de lichtgewicht divisie van de UFC voor een terugkeer naar de MMA-sport.

Voor de derde keer in vier jaar kondigde McGregor in juni aan met pensioen te gaan. Echter sprak McGregor recentelijk af met Dustin Poirier om een gevecht aan te gaan, in eerste instantie buiten de UFC om. Dana White, president van de UFC greep in en wil dat beide voor zijn organisatie vechten.

Afgelopen weekend maakte UFC-lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov nog maar eens duidelijk dat hij onverslaanbaar lijkt. Hij versloeg Justin Gaethje op UFC 254, maar liet zijn MMA-handschoenen in de kooi achter en gaat met pensioen.

Ik kom eraan

McGregor, heeft eerder succes gehad in de lichtgewicht divisie en verloor in oktober 2018 aan Khabib de titel. Deze heeft hij nu opnieuw in het vizier en lijkt hij open te staan voor een gevecht als lichtgewicht. Echter staan er drie vechters voor hem in de UFC rankings en neemt McGregor plek vier in, na Tony Fergusson, Dustin Poirier en Justin Gaethje.

Vrijdag tweette de Ier een video van 15 seconden die eindigde met ‘lichtgewicht divisie ik kom er aan’, een duidelijke verwijzing naar zijn aanstaande rematch met Poirier. White zei eerder: “McGregor zei” ja “en Dustin zei” ja “, dus nu is het een kwestie van het ondertekenen van contracten.” De terugkeer van McGregor lijkt dus een kwestie van tijd.

Bekijk ook

Vette Bonus: Armpje strek levert dik geld op

Alle recente overwinningen van Dern komen via submission op de grond

KIJK: 1ste Wrestlemania avond Historisch en Stormachtig

Vannacht was het dan zo ver avond 1 van Wrestlemania 37 in Tampa Florida

⚠️ BREAKING: Wrestlemania in gevaar, evacuatie publiek

Er hangen donkere onweer wolken in de lucht en het waait behoorlijk!

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page