Conor McGregor bevestigt terugkeer naar de UFC (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Conor McGregor bevestigt terugkeer naar de UFC (video)

Conor McGregor bevestigt terugkeer naar de UFC (video)
Conor McGregor bevestigt terugkeer naar de UFC (video)

UFC-Ster Conor McGregor lijkt zijn zinnen te hebben gezet op de lichtgewicht divisie van de UFC voor een terugkeer naar de MMA-sport.

Voor de derde keer in vier jaar kondigde McGregor in juni aan met pensioen te gaan. Echter sprak McGregor recentelijk af met Dustin Poirier om een gevecht aan te gaan, in eerste instantie buiten de UFC om. Dana White, president van de UFC greep in en wil dat beide voor zijn organisatie vechten.

Afgelopen weekend maakte UFC-lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov nog maar eens duidelijk dat hij onverslaanbaar lijkt. Hij versloeg Justin Gaethje op UFC 254, maar liet zijn MMA-handschoenen in de kooi achter en gaat met pensioen.

Ik kom eraan

McGregor, heeft eerder succes gehad in de lichtgewicht divisie en verloor in oktober 2018 aan Khabib de titel. Deze heeft hij nu opnieuw in het vizier en lijkt hij open te staan voor een gevecht als lichtgewicht. Echter staan er drie vechters voor hem in de UFC rankings en neemt McGregor plek vier in, na Tony Fergusson, Dustin Poirier en Justin Gaethje.

Vrijdag tweette de Ier een video van 15 seconden die eindigde met ‘lichtgewicht divisie ik kom er aan’, een duidelijke verwijzing naar zijn aanstaande rematch met Poirier. White zei eerder: "McGregor zei" ja "en Dustin zei" ja ", dus nu is het een kwestie van het ondertekenen van contracten." De terugkeer van McGregor lijkt dus een kwestie van tijd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws