VIDEO: Bokser kust tegenstander tijdens staredown en krijgt klap! Nieuws
Nieuws

VIDEO: Bokser kust tegenstander tijdens staredown en krijgt klap!

VIDEO: Bokser kust tegenstander tijdens staredown en krijgt klap!

Staredowns zijn eigenlijk alleen maar manipulatie spelletjes, echter besloot de Zweedse bokser Mikaela Laurén een stap verder te gaan.

Vechters proberen er intimiderend uit te zien, ze praten praten veel en dagen uit, en dat allemaal uit naam van de manipulatie om de tegenstander van zijn stuk te brengen. Zweedse professionele bokser Mikaela Laurén nam afgelopen maandag een stap die niemand had zien aankomen.

Een verrassingsaanval der liefde of toch een harde uitdaging?

Tijdens een persconferentie toen zij tegenover de ongeslagen kampioen Cecilia Braekhus stond en camera's op beide boksers gericht waren, ging Mikaela Laurén voor de zogenaamde staredown recht tegenover Lauren Braekhus staan, staarde diep in haar ogen en plantte een kus op haar lippen. Eerst reageerde Braekhus in shock en deelde een klap uit. Maar Braekhus begon al snel te lachen om de absurditeit van het allemaal. "Zo ben ik een lange tijd niet gekust," riep Braekhus tegen Laurén terwijl zij het podium afliep.

WBA, WBC, IBF en WBO titels

De 31-jarige weltergewicht Braekhus (31-0) is de pond-voor-pond koningin van het boksen in Noorwegen, en heeft momenteel de vrouwelijke WBA, WBC, IBF en WBO titels. Ze zal op 21 oktober tegen de 41-jarige Laurén (29-4) in Noorwegen vechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws