Video: Bodybuilder daagt McGregor uit door zijn grootste fan Knockout te slaan! Nieuws
Nieuws

Video: Bodybuilder daagt McGregor uit door zijn grootste fan Knockout te slaan!

Video: Bodybuilder daagt McGregor uit door zijn grootste fan Knockout te slaan!

Een zelfbenoemde beroemde bodybuilder, beweert dat hij Conor McGregor op 9 december zal vernietigen ...

Matthew Kline Kader kreeg al snel een reputatie als een van de grootste trollen in MMA. Afgelopen juni werd Kader bekend onder MMA fans voor zijn meedogenloze "trolling" tegenover Cody Garbrandt. Voor diegene die niet weten wat trolling precies is hebben wij de wikipedia uitleg even voor je vertaald:

Trolling: "Iemand die inflammatorische, beledigende of off-topic berichten in een online community post, zoals een forum, chatroom of blog, met de primaire bedoeling om lezers een emotionele reactie of anderszins te ontlokken, met als doel het verstoren van de normale discussie of onderwerp".

Op naar de sportschool van Cody Garbrandt

Kader beweerde dat hij naar de sportschool van de UFC bantamgewicht kampioen zou komen voor een straatgevecht. Garbrandt was meer dan bereidt tegemoet te komen aan de uitdaging, en de twee regelden een datum en tijd, 25 juni.

Garbrandt bleef uren wachten bij de Team Alpha Male Baser Gym in Sacramento, CA, wachtend op Kader. Toen Garbrandt uiteindelijk weg ging kwam Kader ineens opdagen. Volgens eigen zeggen op zoek naar Garbrandt, deze was inmiddels al weg, en heeft Kader uiteindelijk weinig meer gedaan dan praten.

Praten is waar Kader nu bekend om staat. Bodybuilding overdag, en dom praten in de avond en acht, hij streeft nu naar Conor McGregor.

Kader zegt dat hij naar Ierland vliegt op 9 december

Hoewel het waarschijnlijk de grootste onzin is is,wil elke MMA fan graag dat Kader, McGregor tegen het lijf loopt. Mocht hij uiteindelijk stom genoeg zijn om naar Dublin te vliegen, dan zou het kijken naar deze clown die door 'The Notorious' in elkaar gehengst wordt dagen van entertainment geven.

Tijdens het Mayweather vs McGregor Fight weekend, 26 augustus, drie maal raden wie er ook in Las Vegas was? Ja, Kader was daar om te praten, slechts een paar uur voordat het gevecht begon.

Kader beweerde dat hij McGregor knockout zou slaan, of een van zijn fans

De koning ???? is aangekomen! Hopelijk komt deze "loser" (hij bedoelde McGregor) opdagen, of als ik een Ierse jongen zie die een McGregor fan is, in zijn plaats! Zei, Kader! Onderstaand de video van het 'gevecht' tussen Kader en een Ierse Conor McGregor 'fan:

Statement van Kader over het gevecht:

Deze Ierse McGregor fan kreeg dezelfde behandeling die zijn held op zaterdagavond van Mayweather kreeg. Conor, hier zijn een aantal beelden voor jou en je coaches om te bestuderen. Bestudeer alles wat je maar wilt, maar het zal de kracht van mijn rechterhand niet veranderen. Op 9 december, als jij laffe ezel mij op een bepaald gewicht wil, zeg het gewoon en ik val af tot 155 GEEN PROBLEEM! Je kan tot 170 komen als je dat wilt! Want ik weet dat hoe UFC jongens het graag willen doen. Maar ik geef geen FUCK om die laffe regels van jullie.

Wat moeten wij er van denken?

Wij weten niet wat wij van deze hele zaak moeten denken, is het onderdeel van de hele hype, is Kader een ingehuurd persoon die rondom belangrijke gevechten ingeschakeld wordt om de boel een beetje op te hitsen. Het gevecht met de fan is ook niet echt overtuigend, en lijkt opgezet spel? Rare jongens die Trollers!

Bron: Scrapdigest

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws