VIDEO: Bob Sapp meet zijn krachten met Japanse Beer – Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO: Bob Sapp meet zijn krachten met Japanse Beer

VIDEO: Bob Sapp meet zijn krachten met Japanse Beer

Wat doe je als je carrière als vechtsporter niet meer is wat het geweest was?

Dan ga je vechten met een beer zal Bob Sapp wellicht hebben gedacht. Al eerder kondigden wij aan dat Bob Sapp zou vechten met een beer in Japan wel te verstaan. Een lading van kritiek was te verwachten want wie doet nu zoiets, wel Bob Sapp dus. Echter was destijds niet duidelijk hoe het gevecht er uit zou zien, echter verscheen een video op Youtube waar te zien was hoe Bob Sapp, met ontbloot bovenlichaam en met allerlei lekkernijen waar een beer een moord voor zou doen om hem heen gedrapeerd.

Is dit nu echt wel nodig?

Wij horen het u denken, en tja waarom zou je voor de show tegen een echte beer je krachten gaan meten? Opgesloten in een rechthoekige kooi met de beer, die aan een zijde tegen een plexiglas want drukt, en Bob Sapp die hem probeert tegen te houden. Goedkoop entertainment en geheel niet diervriendelijk. Echter kan in Japan blijkbaar alles, en zal er wellicht een groot bedrag in de zakken van Sapp zijn beland. Een andere motivatie voor deze circus show kunnen wij niet bedenken.

Vechten met een beer niet geheel ongevaarlijk

Dat het vechten tegen een beer, om op deze manier te laten zien wie er het sterkst is, blijkt niet geheel ongevaarlijk. Als Bob Sapp de kooi verlaten heeft slaagt de beer erin de glazen wand om te duwen, en stormt op de uitgang af. Dus van enige echte veiligheid maatregel was klaarblijkelijk geen sprake, en de beer was natuurlijk hongerig gemaakt om op het vlees op Sapp’s lichaam af te komen. Wat zou er zijn gebeurt als Bob Sapp was uitgegleden tijdens deze dieronvriendelijk krachtmeting? Wij hebben wel een vermoeden maar laat uw fantasie gerust het werk doen.

Bekijk ook

China’s gevaarlijkste kickbokser tekent bij ONE Championship

Hij is nu klaar om zijn geweldige carrière voort te zetten

Brute Head Kick ‘KO’: Vechter naar de vlakte (video)

Tijdens het Shlemenko FC evenement in Omsk afgelopen weekend viel er een dikke KO te bewonderen

‘KO’: Geraldo, zoon van Nieky Holzken stompt rivaal door de ring

Dat de appel niet ver van de boom valt in de familie Holkzen is al lang bekend.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page