VIDEO | Bob Sapp vecht op oudejaarsavond met een beer! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO | Bob Sapp vecht op oudejaarsavond met een beer!

VIDEO | Bob Sapp vecht op oudejaarsavond met een beer!

Het jaar 2017 staat op het punt om achter ons te laten en we zijn allemaal klaar voor 2018.

Dingen waren zo gek dit jaar, maar wat staat ons te wachten in 2018? Begint het wellicht met het winnen van de postcodeloterij als die bij u valt? Floyd Mayweather wil zijn UFC-debuut maken. Demetrious Johnson is bereid hem te verwelkomen. Er zijn twee RIZIN-kaarten en UFC 219 allemaal binnen twee dagen van elkaar verwijderd, als dat je hersenen geen pijn doet, zal dit nu zeker gebeuren. Vechtsport beoefenaar en folkheld Bob Sapp zal misschien tegen een echte grizzlybeer vechten voor ons vermaak en wel op KYOKUGEN 2017.

Wij geloofden er niks van toen de tip vandaag op de redactie binnenkwam

Hé, wij geloven het ook niet, maar daar is het in zwart en wit en wel met een video. Dit hele evenement lijkt absoluut gek, zelfs als je Bob Sapp zou wegnemen om een gekke beer aan deel te laten nemen. Het lijkt erop dat een pro voetbalteam een wedstrijd gaat spelen tegen 100 kinderen, terwijl een honkbalspeler probeert een bal te raken van wat volgens ons een van de snelste tennissers in Japans tennis is. Er is wat wildwatervaren en schaatsen op de een of andere manier. En natuurlijk, Bob Sapp bedekt met vlees en in een kooi met een beer. Yeah right, dus maar even bellen met wat contacten in Japan! En ook deze geven aan dat de geruchten wel eens waar kunnen zijn.

Extreem evenement om het jaar af te sluiten

KYOKUGEN vertaalt naar Nederlands staat voor EXTREEM, en ziet eruit alsof het zijn naam kan waarmaken, hoewel we niet echt zeker weten wat het nog is. Wees gerust, dit is iets om op te letten. Je kunt misschien de uitzending van het evenement niet bekijken, maar iemand is vast van plan om enkele clips te delen van dit bizarre en wilde Japanse sporthybride-evenement. We houden je op de hoogte als internet ons met succes beelden oplevert.

Bekijk ook

Vechticoon Eddie Alvarez staat open voor UFC of Bellator

Vechticoon Eddie Alvarez staat open voor UFC of Bellator

Eddie 'The Underground King' Alvarez is niet meer in actie geweest

Proud Boy mept knuppelende Antifa onderuit! ‘Superheld?’ (video)

Tijdens een demonstratie werd een van

'Puur racisme!' Boksicoon Mayweather als een hond behandeld

‘Puur racisme!’ Boksicoon Mayweather als een hond behandeld

Floyd Mayweather heeft de klus geklaard

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page