Vermoorde bokskampioen blijkt te zijn doodgeschoten door beveiligers (video)
Home / Nieuws / Vermoorde bokskampioen blijkt te zijn doodgeschoten door beveiligers (video)

Vermoorde bokskampioen blijkt te zijn doodgeschoten door beveiligers (video)

Isaac Zebra Ssennyange a.k.a Mando werd twee dagen gelden doodgeschoten. Beweerd werd dat de Oegandese bokskampioen uit zijn huis werd gesleurd en vermoord.

Veel onbeantwoorde vragen doemen nog steeds op rond de plotselinge dood van voormalig Oeganda’s boksteam coach Ssennyange. De voormalig bokskampioen werd in de nacht van dinsdag in koelen bloede vermoord in zijn woning.

Het leger

Veel mensen, waaronder de buren van Ssennyange getuigen over de moord. Allen leggen de schuld bij legerfunctionarissen die ze beschuldigden van het doden van Zebra. Echter wordt dit ontkent door de Oegandese regering en haar president.

Tijdens het houden van zijn eindejaar toespraak, uitte de Oegandese president H.E Yoweri Kaguta Museveni zijn verdriet over de dood van de bokser.

Gevlucht

,,Toen ik hoorde van de ongelukkige dood van Isaac Ssennyange alias Mando Zebra Uganda’s bokser en voormalig coach, belde ik zijn vrouw, die mij de gebeurtenissen in detail vertelde”, aldus de president.

,,Zijn vrouw zei dat mensen gekleed in politie-kledij aan hun deur klopten. Maar Zebra sprong vluchtte weg en sprong over een muur. Na voortdurende onderzoeken kan ik bevestigen dat Zebra is vermoord door beveiligingspersoneel. Het spijt me zeer voor zijn dood”, Zei de president.

Aan de verklaring van de president wordt getwijfeld. Critici zeggen dat deze op deze manier wil verhullen dat het een politieke moord zou zijn.

Bekijk ook

UFC vechtbaas Dana White bevestigt terugkeer naar Fight Island Abu Dhabi

Iets meer dan zeven maanden na het laatste Fight Island-evenement keert de Octagon binnenkort terug naar het eiland.

Yoel Romero ziet $ 27 miljoen aan zijn neus voorbij gaan

Yoel Romero's financiële meevaller als gevolg van een rechtszaak tegen Goldstar Performance Products kreeg vandaag een nare wending.

Vannacht vecht SEX Cindy, maar overleeft zij de strijd?

Cindy Dandois, staat bekend als dement sexy vechter van België en vannacht staat zij tegenover killer Kayla Harrison

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page