? | ENG MOMENT: UFC vechter valt bijna flauw op weegschaal MMA Nieuws
MMA Nieuws

? | ENG MOMENT: UFC vechter valt bijna flauw op weegschaal

? | ENG MOMENT: UFC vechter valt bijna flauw op weegschaal

UFC-Vechter Jessica Eye kon nauwelijks staan ​​toen ze gewicht miste vóór UFC Fight Night deze zaterdag. Tegenstander Cynthia Calvillo werd aardig pissed.

Jessica Eye miste het gewicht voor haar UFC Fight Night 172 main event wedstrijd met Cynthia Calvillo welke zaterdagnacht plaatsvindt. Eye woog 126,25 pond, net boven de 126 pond limiet. Dat is nog niet eens het ergste. De video van Eye zoals ze op de schaal wiebelde was ernstig verontrustend.

Eye had duidelijk een slecht last minute gewichtsverlies achter de rug en kon amper staan. Met glazige ogen en een bezorgde uitdrukking op haar gezicht was het alsof ze op het punt stond flauw te vallen. Eye most ondersteund worden voor de staredown met Calvillo.

Erg onverantwoord

Volgens artsen zou Eye zaterdagavond niet toegestaan mogen worden om te vechten na het voorval. Er is geen goede reden om iemand in die toestand een dag later in de MMA-kooi te laten stappen. Toch werd duidelijk dat Eye zal vechten en een deel van haar vechters gage in zal leveren.

De 33-jarige Eye vocht in juni 2020 voor de UFC vlieggewicht titel en verloor van Valentina Shevchenko. Vechters komen vaker in opspraak door extreem afvallen voor een wedstrijd. Zaterdagnacht zal blijken welk effect dit heeft gehad op Eye.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws