Verfilming boek Rico Verhoeven na bereiken bestseller status Nieuws
Nieuws

Verfilming boek Rico Verhoeven na bereiken bestseller status

Verfilming boek Rico Verhoeven na bereiken bestseller status

Artist impression filmposter
Artist impression filmposter

Koester onze sporthelden

Hoewel het niet echt "Nederlander" eigen is om aan een soort van helden verering te doen, kan men er echter niet omheen dat Rico toch echt als een sportheld gezien mag worden en niet alleen bij zijn fans. Ook al zijn er een aantal critici die vinden dat Verhoeven teveel de publiciteit opzoekt, kan men niet ontkennen dat hij een voorbeeld is voor velen en een ware ambassadeur voor het kickboksen. Het boek en de verkoop cijfers bewijzen dan ook dat er veel interesse in Rico is en zijn levensverhaal.

Waar blijft de film Rico and his way to GLORY?

Je zou toch denken dat er een verfilming van het boek Rico aan zou moeten komen, wellicht in het Engels want niet alleen in Nederland is Verhoeven populair. Een real life Rocky verhaal van een jongen die het toch maar even flikte om meervoudig wereldkampioen kickboksen te worden en tot nu toe ongeslagen is bij GLORY. Wie zou de jonge Rico moeten spelen? Talent genoeg om uit te putten lijkt ons, en de titel zou toch ook al klaar moeten liggen, "Rico and his Way to GLORY".

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws