Verbeek vs. Simson: Nederlands onderonsje in Singapore naar voren gehaald Nieuws
Nieuws

Verbeek vs. Simson: Nederlands onderonsje in Singapore naar voren gehaald

Verbeek vs. Simson: Nederlands onderonsje in Singapore naar voren gehaald

Santino Verbeek tegen Miles Simson zal eerder te zien zijn voor de kickboks fans. De wedstrijd die al eerder plaatsvond maar nog niet was uitgezonden zal te zien zijn op 28 mei. One Championship melde vandaag dat haar event EMPOWER is uitgesteld, daardoor wordt het reeds opgenomen FULL BLAST in plaats daarvan uitgezonden.

De Nederlandse vechters Verbeek en Simson staan gepland te vechten. Het zal ongetwijfeld een zwaar bevochten wedstrijd zijn, beide zijn top knokkers die bekend staan om hun taaiheid in de ring. Zowel Verbeek als Simson hebben een ruime ervaring in het kickboksen.

Geheimhouding

De uitslagen zijn nog niet publiekelijk naar buiten gelekt van het Full Blast evenement, iets wat met veel vooraf opgenomen ONE evenement in de regel niet gebeurt. Het is geen wonder dat de organisatie deze angstvallig geheim weet te houden. De vechters en hun teams zwijgen in alle toonaarden vanwege de torenhoge boetes die staan op lekken van uitslagen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws