🎥 | KICKBOKSER SANTINO VERBEEK: 'Ik zou vandaag in Vietnam vechten' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / 🎥 | KICKBOKSER SANTINO VERBEEK: ‘Ik zou vandaag in Vietnam vechten’

🎥 | KICKBOKSER SANTINO VERBEEK: ‘Ik zou vandaag in Vietnam vechten’

Santino Verbeek de meervoudig kickboks kampioen en ONE Championship vechter had vrijdag eigenlijk in Vietnam in de ring moeten staan.

Het coronavirus gooide roet in het eten en Verbeek zijn partij bij ONE Championship tegen Miles Simson werd afgelast tot nader order. In aanloop naar de wedstrijd werd er een video docu gemaakt door het management van de top kickbokser.

Tegen onze redactie zegt Verbeek,”Ik vindt het super jammer dat de wedstrijd niet doorgaat, wellicht dat het doorgeschoven wordt naar juni, maar dat is afhankelijk hoe het verder gaat met het virus. “

Groot talent

De trainer van Verbeek, Ton Vriend was een week eerder afgereisd om een weekje vakantie vooraf aan de wedstrijd te plakken. “Ton zit daar nog, die vliegt als het goed is zaterdag naar huis. Hij baalt ook verschrikkelijk, maar het is nu zoals het is.”

Verbeek heeft een stevig trainers team waaronder K-1 legende Ernesto Hoost die Verbeek klaar hebben gestoomd, voor het grote werk. Hij wordt dan ook gezien als een van de grote talenten in het kickboksen.

Bekijk ook

Klote! Kapot getrapte UFC’er moet onder het mes

De UFC'er heeft nog een operatie nodig om de boel te herstellen

NL-Kickboksers in actie tijdens mega events Roemenië en Tsjechië

Nederlandse kickboksers zijn steeds vaker in actie te zien in het voormalige Oostblok

Jackass Steve-O gewurgd door MMA vechter Chuck Liddell

‘Vraag het mij!’ UFC legende (51) heeft interesse in Bare Knucle gevecht

Chuck Liddell is nooit teruggekomen van een gevecht en als het juiste aanbod langskwam, dan zou hij zelfs zijn handschoenen uitdoen om met blote vuisten te vechten met een tegenstander.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page