Verbaasde Bareknuckle bokser, ik ben helemaal niet geschorst? - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Verbaasde Bareknuckle bokser, ik ben helemaal niet geschorst?

Verbaasde Bareknuckle bokser, ik ben helemaal niet geschorst?

Stel je eens voor je leest dat je voor onbepaalde tijd geschorst bent, maar weet daar zelf niets van af. Dit kan erg vervelend zijn zeker als je voor het eerst aan een nieuw toernooi mee hebt gedaan wat ook nog eens voor het eerst legaal georganiseerd werd. Wij hebben het hier over Bec Rawlings die afgelopen weekend in Amerika op het eerste gelegaliseerde “Bare Knuckle” toernooi uitkwam en de eerste vrouwelijk kampioen werd.

Voor het eerst gehoord geschorst te zijn?

Via de prominente website MMA Junkie moest zij tot haar verbazing vernemen dat zijn voor onbepaalde tijd geschorst bleek te zijn. Op Twitter reageert zij als volgt: “Hey @MMAjunkie wie heeft je dit verteld? Dit is de eerste dat ik hoor medisch geschorst te zijn en ik hoor ook eerst dat ik een gebroken hand heb? De dokter die mij onderzocht heeft zij dat er helemaal niets aan de hand was.”

Verbaasde Bareknuckle bokser, ik ben helemaal niet geschorst?

Rawlings dus niets blijkt te mankeren

Het toernooi wat een van de hardste vorm van boksen namelijk met de blote vuist herbergde heeft klaarblijkelijk nogal wat slachtoffers gemaakt. Zo is te lezen dat er meerdere vechters geschorst of uit de roulatie zouden zijn geraakt. Er blijken schorsingen te zijn opgelegd variërend van 30 dagen tot onbepaalde tijd.Echter blijkt dat Rawlings dus niets blijkt te mankeren. Overigens willen wij aanstippen dat MMA Junkie een van de meest bekende en prominente websites is als het op MMA nieuws aankomt, wellicht is er een foutje ingeslopen. Vergissen is immers menselijk.

Bekijk ook

TikTok watjes MEPPEN elkaar door boksring (video)

Toch ging het er even stevig aan toe.

UFC-knokker slaat coach lek! ‘Hier houden ze van’ (video)

Francis Ngannou verdedigd zaterdag zijn UFC-titel tegen Cyril Gane

Fury in gesprek over gevecht tegen Usyk! ‘Machtspel’

Tyson Fury en Oleksandr Usyk zouden elkaar kunnen ontmoeten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page