Vechtsport Killers! Noord-Koreaanse soldaten levensgevaarlijk
Home / Nieuws / Vechtsport Killers! Noord-Koreaanse soldaten levensgevaarlijk

Vechtsport Killers! Noord-Koreaanse soldaten levensgevaarlijk

Noord-Koreaanse soldaten blijken levensgevaarlijke vechtmachines te zijn. Het land welke afgezonderd is van de rest lichte een tipje van sluier op tijdens de 76e verjaardag van de oprichting van de regerende partij, de Arbeiderspartij van Korea (WPK).

De dictator van Noord-Korea, Kim Jong Un, loopt graag te koop met de militaire macht van zijn land. Nu blijkt uit een video dat hij beschikt over ‘super vechtmachines’. De dictator keek vol bewondering toe hoe soldaten bizarre krachttoeren uithaalden, waaronder bakstenen met hun hoofd kapotslaan, op glas liggen en zich losmaken van kettingen.

Vecht machines

Ook was te zien dat soldaten slagen met moker hamers doorstaan. De scenes kunnen zo uit een Kung Fu film komen maar de militairen zijn zwaar getraind onder andere in Taekwondo, de vechtsport van de beide Korea’s. Het demo evenement, dat de titel Defence Development Exhibition ‘Self-Defence-2021’ droeg en werd uitgezonden op het door de staat gerunde televisiestation van Noord-Korea, trok veel bekijks.

Kim zei dat de wapenontwikkeling van zijn land “noodzakelijk” is. Om zich te verzetten tegen het vijandige beleid van de Verenigde Staten en de militaire opbouw in Zuid-Korea, super soldaten horen daar klaarblijkelijk ook bij.

Bekijk ook

Paniek! Gevecht Adesanya vs Whittaker 2 in gevaar

De langverwachte herkansing tussen Israel Adesanya en Robert Whittaker is blijkbaar in gevaar.

Bokser zwaar ‘KO’ tijdens vuisten regen in New York (video)

Die ging goed neer

Zware gek! Coach MEPT kickboksers kapot (video)

Hoe ver kun je gaan?

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page