Vechtsport instructeur sterft na val van 12e verdieping! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Vechtsport instructeur sterft na val van 12e verdieping!

Vechtsport instructeur sterft na val van 12e verdieping!

Een vechtsport en fitness instructeur viel van de 12e verdieping tijdens het nemen van foto’s op een gebouw in Hong Kong!

De politie zegt dat de 25 jaar oude vechtsport en fitness instructeur op een rek stond om foto’s te nemen van twee andere instructeurs. Het incident gebeurde afgelopen donderdag op de 12e verdieping van het in aanbouw zijnde “Li Dong Building” in Li Yuen Street East, Hong Kong City.

Een vechtsport en fitness instructeur viel van de 12e verdieping tijdens het nemen van foto's op een gebouw in Hong Kong!

Kong Wai, de 25 jarige vechtsport instructeur, ging op enkele rekken staan ​​om een ​​betere positie te krijgen om zo foto’s te nemen toen hij omstreeks 9 uur viel. De kickboks en karate  trainer was een 38-jarige fotograaf aan het helpen van om promotie foto’s te maken van twee andere (vechtsport-fitness) instructeurs. Het ging hierbij om een 27-jarige, en een 25-jarige  vrouw, volgens een politie bron. De foto’s zouden gebruikt gaan worden in een vechtsport magazine, en het in aanbouw zijnde gebouw was de uitgelezen plek voor een foto shoot.

We geloven dat het slachtoffer zijn evenwicht verloren is en van het gebouw viel, zei de bron

De man viel op op een stelling op de vierde verdieping van het gebouw. Hij werd door paramedici ter plekke dood verklaard. Al eerder was het gebouw onderdeel van het nieuws, toen eerdere een jongen uit Hong Kong boy aan de dood ontsnapte, toen hij van het gebouw viel, maar door te landen op het canvas dak van een cabriolet die onder aan het gebouw stond geparkeerd zijn leven redde.

Een woordvoerder van de politie zei dat onderzoek niets verdacht uitwees

Volgens zijn Facebook-pagina werd Kong onlangs tweede in het Olympia Amateur Hong Kong Men’s Physique 2016 evenement, en was zesde in dit jaars Hong Kong Federatie van Bodybuilding, en Hong Kong Men’s Fitness Physique competitie. Hij had eerder vier jaar ervaring als instructeur in een van de top persoonlijke trainingsgymnasiums van de stad, en gaf les in diverse vechtsport disciplines.

Dat je soms beter twee keer kunt nadenken voordat je ergens foto’s gaat nemen maakt dit verhaal wel duidelijk.

Bekijk ook

‘Niet janken!’ Deze sport is niet voor mietjes, incasseren maar…

Wellicht wel de hardste vorm van de Japanse vechtkunst

Badou Jack scoort waanzinnige KO op Hany Atiyo in Abu Dhabi (video)

Badou Jack breidde zijn huidige overwinningsreeks uit naar vier op rij gisteravond

Gijzelnemer neergeslagen door MMA-vechter: ‘Arrestatieteam grijpt in’ (video)

Een man die een vrouw gegijzeld had kreeg er flink van langs

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page