Vechtsport Info Hall Of Fame van start - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Vechtsport Info Hall Of Fame van start

Vechtsport Info Hall Of Fame van start

Meld jezelf of iemand anders aan voor de Vechtsport Info Hall of Fame!

Meld jezelf of iemand anders aan voor de Vechtsport Info Hall of Game!Er bestaan diverse Hall of Fame’s die met vechtsporten te maken hebben, echter zijn deze veelal gericht op alreeds bekenden namen uit de vechtsport. Bij Vechtsport Info denken wij daar anders over, immers is onze site een mix van landelijk en regionaal vechtsport nieuws en weetjes, maar ook bieden wij sportscholen en organisatoren van regionale vechtsport evenementen een plek om zichzelf te profileren. Dit willen wij ook gaan doen met onze Vechtsport Info Hall of Fame, dus een plek bieden aan degene die het verdienen.

Wie kan of mag zich aanmelden?

In principe kan iedereen zich aanmelden voor opname in de VI Hall Of Fame, en natuurlijk mogen derden ook kandidaten aandragen. Denk dan aan je vechtsportleraar, trainer of iemand waarvan jij vindt dat deze iets betekent of betekent heeft voor de vechtsport binnen Nederland of jouw regio. Natuurlijk wordt niet iedereen zomaar opgenomen, en vindt er een toetsing plaats. Zo zal de aangedragen persoon zelf worden ge-contact en zal er naar diverse criteria worden gekeken.

Topsporters naast amateurs en semi profs

Naast topsporters kunnen er ook amateur sporters of semi profs worden opgenomen in de VI Hall of Fame, ook willen wij geen onderscheid maken tussen leeftijd en sekse, en jong of oud, man of vrouw kan worden opgenomen. Let wel minimum leeftijd voor opname is minimaal 6 jaar, er kunnen natuurlijk al jonge talenten rondlopen.

Commissie leden worden en mee beslissen?

Wil je graag deelnemen als commissie lid voor de Hall Of Fame dan kan dit, je besluit dan mee wie er een plek verdiend. Let wel commissielid zijn is geheel vrijblijvend en zonder verdere verplichtingen. Vraag via mail de vereisten op voor commissie lid deelname, let wel wij beperken het commissie panel tot 5 personen max.

Alle vechtsporten 

Aangezien er een diversiteit aan vechtsporten bestaat is geen enkele vechtsport of vechtsporter uitgesloten van opname in onze Hall of Fame. Immers zijn er in elke vechtsport vernieuwers of pioniers aanwezig. Wij willen geen kopie brengen van bestaande Halls Of Fame, wij willen juist onderscheidend werken door iedereen een kans te bieden te worden opgenomen in de lijst. Wij staan voor dat vechtsporten voor iedereen toegankelijk zijn, dus moet iedereen een gelijke kans hebben om te worden opgenomen. Wil je meer informatie over onze Hall of Fame, of wil je al iemand opgeven? Mail ons dan via info@vechtsportinfo.nl

 

Bekijk ook

Wie is Rico Verhoeven?

Wie is Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is een Nederlandse professionele kickbokser

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! 'Ga nou neer'

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! ‘Ga nou neer’ | video

Het is duidelijk dat de wannabe Jiu Jtisu'er helemaal geen

TJ Dillashaw voormalig kampioen bantamgewicht, heeft afscheid genomen van de UFC. Dillashaw onderging onlangs een uitgebreide schouderoperatie na zijn verlies tegen Aljamain Sterling in oktober tijdens UFC 280.

Oud-kampioen Dillashaw stopt bij UFC! ‘Totaal kapot’

Hij kreeg een schorsing van twee jaar

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page