Vechtpartij na gevecht leidt tot directe WRAAK wedstrijd (video) Nieuws
Nieuws

Vechtpartij na gevecht leidt tot directe WRAAK wedstrijd (video)

Vechtpartij na gevecht leidt tot directe WRAAK wedstrijd (video)

Het zal je maar gebeuren, twee teams dagen elkaar uit na een MMA-gevecht en gelijk worden de handschoenen aangetrokken. Dat kan alleen in Rusland waar dit afgelopen weekeinde gebeurde tijdens een R3 Fighting Championship-evenement in Moskou.

Als je in Rusland in de kooi stapt, kun je maar beter meteen klaar zijn te knokken. Eerder melden wij al dat er een flinke knokpartij uitgebroken was tijdens het evenement in Moskou. Uit nadere berichten blijkt dat het daar niet bij bleef. Besloten werd twee vechters die niet ingeboekt stonden om te vechten tegenover elkaar te zetten.

Gelijk maar knokken dan

Het daaropvolgende gevecht duurde niet lang voordat de vechter met de rode handschoenen scoorde met een slam voordat hij uiteindelijk de rug van zijn tegenstander pakte en eindigde met een achterste naakte vernauwing. Men kan alleen maar hopen dat de uitkomst het probleem heeft opgelost, althans voorlopig.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws