VECHTERSBAAS: 'Niemand die zomaar die wereldtitel afpakt' Nieuws
Nieuws

VECHTERSBAAS: 'Niemand die zomaar die wereldtitel afpakt'

VECHTERSBAAS: 'Niemand die zomaar die wereldtitel afpakt'

Chatri Sityodtong, de grote man achter de grootste vechtsport organisatie in de wereld ONE Championship meent wat hij zegt. In dit geval maakt de vechtersbaas zich boos over het feit dat een van zijn vechters uitgedaagd werd om haar wereldtitel vacant te stellen.

Niks ervan

Angela Lee, de ONE FC Women's Atomweight kampioen verwacht een baby. Dit was aanleiding voor collega vechter Denice Zamboanga om via social media de aanval in te zetten op Lee, zij eist dat deze haar wereldtitel vacant stelt. Daar is Sityodtong het niet mee eens.

Onnodig te zeggen dat Sityodtong de lakens uitdeelt binnen zijn organisatie, en dat laat hij blijken via een post op Facebook vrijdag waar hij dit nog maar eens duidelijk maakt. "ONE Atomweight World Champion Angela Lee zal niet van haar titel worden ontdaan en of worden gevraagd om te vertrekken," schrijft Sityodtong.

Bedrog

"ONE Championship heeft nog nooit iemand zijn of haar wereldkampioenschap titel afgenomen."Voor mij zijn er maar een paar redenen waarom een ​​atleet gestript moet worden en of gevraagd moet worden zijn of haar wereldtitel op te geven: bedrog, onwil om de titel te verdedigen, criminele activiteit of pensionering. "

Bij ONE staat de erecode van de vechtsport hoog in het vaandel, via een sneer zet hij Zamboanga op haar plek. Wel zegt Sityodtong dat Zamboanga een goede vechter maar dat zij zich zal moeten gaan bewijzen in het aankomende atoomgewicht toernooi voor vrouwen bij de organisatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws