Vechters gezocht voor Battle Events Arnhem 30 September 2017 Nieuws
Nieuws

Vechters gezocht voor Battle Events Arnhem 30 September 2017

Vechters gezocht voor Battle Events Arnhem 30 September 2017

Vechters; Schrijf je in voor Battle Events Arnhem 30 September 2017

Op 30 September aanstaande organiseert Battle Events in Sporthal Elderveld te Arnhem wederom een Battle Events vechtsport gala. Dit belooft weer een spectaculair gala te worden zoals wij inmiddels gewend zijn van de organisatie.

Vechters gezocht voor Battle Events Arnhem 30 September 2017

Unieke aanpak

Battle Events organiseert meerdere keren per jaar vechtsport gala’s waar vechters zich op kunnen inschrijven. De aanpak is uniek te noemen en werkt als volgt. Als vechter schrijft men zich in via de site van Battle Events, de vechter wordt dan vervolgens met een profiel op Facebook geplaatst (via het Battle Events FB-account). Vervolgens kan het publiek stemmen op de vechter die zij het liefst zien vechten op het geplande event.

Liken en delen

Battle Events maakt handig gebruik van het Facebook kanaal wat krachtig kan werken. De vechters met de meeste “likes” op hun gedeelde profiel worden in de matchmaking opgenomen. Als vechter kun je er voor zorgen dat je goed onder de aandacht komt door zelf je inschrijving via Facebook te delen en te laten delen door vrienden en kennissen etc.

Ingenieus systeem

De vechters met de likes worden onderverdeeld in twee groepen (hoeken), een rode en blauwe hoek. DE geselecteerde vechters in de rode hoek (gekozen uit de likes) worden gematched aan vechters in de blauwe hoek.

Echter gebeurt dit onder auspiciën van de Sectie Ringcontactsporten en de organisatie zelf op basis van niveau, leeftijd, gewicht en het aantal gevochten wedstrijden.

Aanmelden voor 30 september 2107

Voor het geplande event van 30 september kunnen vechters zich nog aanmelden. Dus denk je me te willen dingen in september meld je dan nu aan!

Battle Events Arnhem

  • Sporthal Ederveld, Breezand 13
  • Deuren open om 17:30 uur
  • 18:00 uur voorprogramma
  • 19:00 tot 23:30 uur het officiële event

Kosten voor toeschouwers tickets (regulier €25), VIP Tickets vanaf €100. Voor meer informatie neem contact op met Battle Events.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws