Home / Columns / Vechtende wielrenners: Tik um van die fiets jonguhhh…

Vechtende wielrenners: Tik um van die fiets jonguhhh…

Vechtende wielrenners

Vechtende wielrenners: Tik um van die fiets jonguhhh...
Foto: baikbike.com

Het zal je toch maar gebeuren, je fietst mee in een wielren koers iemand haalt rechts in, je in je pikt dit niet natuurlijk en wil even van je laten horen. Wat doe je dan? Nou je roept he loser je mag niet rechts inhalen. Al verder trappend denk je zo die ga ik even inhalen, maar wacht… De man voor je stopt ineens stapt af en stompt je van de fiets af. En nu?

Schaak Ninja’s

Terug vechten dat is het eerste wat er in de mens opkomt, hoppa er bovenop of zoals de Belgen zeggen amaai er op en erover zunne. Nu komt het wel vaker voor dat sporters met elkaar in gevecht raken. Sterker nog IJshockeyers staan er om bekend flinke klappen uit te delen, en sommige doen off season zelfs aan vechtsporten. Maar ziet u het al voor u schakers (mag je schaken een sport noemen?) die elkaar over de tafel trekken. Ziet u het al gebeuren brillen vliegen alle kanten op en de schaakstukken worden gegooid als waren ze werp sterren, de schaak ninja is geboren.

Tik um van die fiets jonguhhh…

Maar even terug naar die wielrenner, das toch wel erg interessant er is veel publiek aanwezig langs de route. Deze smullen al van het wielren geweld dat voorbij komt, en een gevecht zou daar wellicht iets aan toevoegen. Maar goed de wielrenner die loser riep moest natuurlijk tot de orde worden geroepen. Zijn tegenstander kon zich niet onbetuigd laten, waar waren we gebleven oh ja van de fiets getrapt. Stel je voor het slachtoffer staat op en haalt uit, hoe zou dat er dan uit zien. Nou daar is film materiaal van. Bekijk het filmpje en zie de geweldige Bruce Lee achtige gevecht technieken van beide wielrenners. Als je al geen angst had, dan zeker nu. Het zijn geen mannen om mee te spotten? Of is het toch een kwestie van schoenmaker blijf bij je eigen leest? Ik zou zeggen geniet en verbaas u!

 

Bekijk ook

GERMAINE DE RANDAMIE: ‘De UFC toont mij geen respect’

De Nederlandse UFC vechter Germaine de Randamie zegt dat de UFC haar wel wat meer ...

ZIEKENHUIS OPNAME: Bellator verliest headliner voor donderdag

De headliner van het Bellator event van donderdag in Milaan, Italië is afgelast. Paul Daley ...

BADR HARI: ‘Ik kom uit de jungle waar de leeuw de cobra eet’

Topkickbokser Badr Hari plaatste een tot de verbeelding spekende post op Instagram, waar evolutiebioloog Freek ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page